Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Εγκαίνια Πολιτικού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη #65

Εγκαίνια Πολιτικού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη #65

Πλήθος κόσμου και πολλές σημαντικές προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του Πολιτικού Κέντρου της Πατριωτικής Ενώσεως – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, χθες Πέμπτη, 7 Απριλίου, στην οδό Τσιμισκή 123, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πρόεδρος του νέου κόμματος έγινε ενθουσιωδώς δεκτός από στελέχη και φίλους της Πατριωτικής Ενώσεως. «Η Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη πόλη», είπε συγκινημένος, «στην οποίαν εγκαινιάζουμε Πολιτικό Κέντρο, γιατί είναι και πρώτη στην καρδιά μας. Δεν έχουμε τυχαία», υπογράμμισε, «ως έμβλημα το αστέρι της Βεργίνας. Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία είναι στο επίκεντρο του πολιτικού μας σχεδιασμού και του αγώνα μας».

«Ζητούμε την άμεση κατάργηση της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών, την επέκταση στα 12 ν. μ. των χωρικών μας υδάτων, την ανακήρυξη και πέραν του Ιονίου της Ελληνικής ΑΟΖ και την εξόρυξη των υδρογονανθράκων μας».

«Να αναστρέψουμε», συνέχισε, «τον δημογραφικό μαρασμό της πατρίδας μας με μια γενναία και μελετημένη δημογραφική πολιτική, που θα υποστηρίζεται ετησίως από 1,5 δισ. ευρώ και να δημιουργήσουμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την επιστροφή των νέων μας, που έφυγαν στο εξωτερικό για να βρουν απασχόληση και επαγγελματικές προοπτικές».

Ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως άσκησε επίσης αυστηρή κριτική στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό για την ανερμάτιστη και ιδεοληπτική ενεργειακή πολιτική του, που έφερε τη χώρα σε δεινή θέση και εκτόξευσε σε πρωτοφανή ύψη την ακρίβεια και το κόστος ζωής. Στο πνεύμα της πολιτικής αυτής, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έσπευσε να κλείσει πρόωρα τα λιγνιτωρυχεία μας και να απεμπολήσει τους Ελληνικούς υδρογονάνθρακες. Ο Πρωθυπουργός, ενώπιον της σκληρής πραγματικότητας, αναγκάσθηκε ν’ ανακρούσει πρύμνα. Δηλώνει τώρα ότι θα παρατείνει τη λειτουργία των λιγνιτωρυχείων μας και ότι θα εξορύξει τους Ελληνικούς υδρογονάνθρακες.

«Αναμένουμε», κατέληξε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, «να διαπιστώσουμε τι πράγματι θα κάνει η Κυβέρνηση και ειδικότερα ότι δεν θα γίνει οποιαδήποτε εθνική υποχώρηση στη Ελληνική ΑΟΖ, σε συσχετισμό με την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων μας».

 

Πανελλήνια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Γραφείο Τύπου

"Η Αγάπη για την Ελλάδα μας Ενώνει"

Επικοινωνία

Κοινωνικά Δίκτυα

Μάθετε πρώτοι τα νέα της Πανελλήνιας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα Newsletters μας

Μετάβαση στο περιεχόμενο