Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Εκδήλωση υποψήφιων Βουλευτών στα γραφεία της Πατριωτικής Ένωσης στη Θεσσαλονίκη #555

Εκδήλωση υποψήφιων Βουλευτών στα γραφεία της Πατριωτικής Ένωσης στη Θεσσαλονίκη #555

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Πατριωτικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη η εκδήλωση των υποψήφιων βουλευτών της Α΄ Θεσσαλονίκης  Απόστολου Σιώκου Χειρουργού-Μαιευτήρ-Γυναικολόγου και Βασίλη Τρικεργιώτη εκπαιδευτικού, πρώην διευθυντή σχολείου.

Ο Απόστολος Σιώκος με την ιδιότητα του γιατρού μίλησε για την υγεία, την προσφορά και τον εθελοντισμό. Ο εκπαιδευτικός  Βασίλης  Τρικεργιώτης για το δημογραφικό και την εθνική συνείδηση.

Ο κ. Σιώκος  ανέπτυξε με εντυπωσιακά παραστατικό τρόπο (αποτέλεσμα των  εμπειριών του από την 15ετή άσκηση της ιατρικής –επαγγελματικής-επιστημονικής δραστηριότητας του στην Γερμανία και την Βόρεια Ευρώπη ,  το   πως σχεδιάζουμε στην Πατριωτική Ένωση να συνδράμουμε σε μια επιτέλους σύγχρονη και ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ προσφορά Υπηρεσιών Υγείας για τους τόσο βάναυσα ταλαιπωρούμενους για μια θέση νοσηλείας στα Δημόσια Νοσοκομεία Έλληνες πολίτες. Ανέδειξε την αναγκαιότητα του Εθελοντισμού και της Προσφοράς στους σύγχρονους καιρούς.  Απαρίθμησε τα πολλά ΨΥΧΙΚΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ και ΓΝΩΣΤΙΚΑ  οφέλη που αποκομίζουν οι Εθελοντές προσφέροντας ως άτομα και ως ομάδες αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς που αδυνατεί , χωλαίνει ή αδιαφορεί το κράτος ή οι μηχανισμοί της αγοράς.

Ο κ. Τρικεργιώτης τόνισε ότι το δημογραφικό αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα της σύγχρονης Ελλάδος. Είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Πατριωτικής Ένωσης. Η έλλειψη γεννήσεων μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για το μέλλον της χώρας μας.  Για να επιτευχτεί λύση στο πρόβλημα του δημογραφικού απαιτείται η εκπόνηση μιας πολυδιάστατης και μακροχρόνιας πληθυσμιακής στρατηγικής, την οποία πρέπει να εφαρμόσουν με πλήρη επίγνωση των ευθυνών τους όλες οι πολιτικές δυνάμεις χωρίς καθυστέρηση και πειραματισμούς αλλά και με μεγάλη ευλάβεια. Στην συνέχεια εξήγησε τι είναι η εθνική συνείδηση και την σημασία της για την ενότητα της κοινωνίας μας. 

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση συντόνισε ο οικονομολόγος  και δημοσιογράφος  Απόστολος Σπαθάς.

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο