Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » “Η Αγάπη Για Την Ελλάδα Μας Ενώνει”

“Η Αγάπη Για Την Ελλάδα Μας Ενώνει”

Αγαπητοί μου,

Όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και συμμεριζόμαστε την αγωνία για την υγεία, την πρόοδο, την ασφάλεια, τη διαφύλαξη της εθνικής και πολιτιστικής της κληρονομίας και ταυτότητας και του εθνικού της μέλλοντος.

Οι εξαιρετικές σημερινές περιστάσεις επιβάλλουν, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την κινητοποίηση και τη συμβολή όλων. Οι κίνδυνοι είναι άμεσοι και απαιτούν από όλους αυτό-επιστράτευση και ενεργό προσφορά.

Στο πνεύμα αυτό και με αίσθηση πατριωτικού καθήκοντος, ανέλαβα πρωτοβουλία για την οργάνωση ενός πολιτικού κινήματος, με την επωνυμία ” Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση ” και με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των πατριωτικών πολιτικών δυνάμεων, που έχουν να διαδραματίσουν, στη σημερινή συγκυρία, καταλυτικό ρόλο στην εθνική πορεία της χώρας. Την 17η Νοεμβρίου 2021, καταθέσαμε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την Ιδρυτική μας δήλωση.

Διαβάστε τη Διακήρυξη των αρχών και των σκοπών του κινήματος και σας προσκαλώ, εφόσον συμφωνείτε με τις αρχές και τους σκοπούς της Διακηρύξεως και την προσυπογράφετε, να είσθε συναγωνιστές στον ωραίο αγώνα για την Πατρίδα μας, που αναλαμβάνουμε. Σας καλούμε να γίνετε μέλη της Πανελλήνιας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 

 

 Με θερμούς χαιρετισμούς,

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Μετάβαση στο περιεχόμενο