Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Η χώρα υπό πολιορκία από τους παράνομους μετανάστες. Η Κυβέρνηση μένει προσκολλημένη στην ανεδαφική πολιτική των Βρυξελλών σε βάρος της χώρας #368

Η χώρα υπό πολιορκία από τους παράνομους μετανάστες. Η Κυβέρνηση μένει προσκολλημένη στην ανεδαφική πολιτική των Βρυξελλών σε βάρος της χώρας #368

Ενώ η χώρα καλείται να «διασώσει»  ένα νέο ακυβέρνητο σκάφος, στα ανοικτά της Κρήτης, με 500 λαθρομετανάστες, την επισκέπτεται παραλλήλως ο Πακιστανός υπουργός Sajid Hussan Tun, αρμόδιος για θέματα Πακιστανών του εξωτερικού, για να συζητήσει  με την Κυβέρνηση την αποστολή και άλλων Πακιστανών, ως εργατικό δυναμικό.

Ο Έλληνας υπουργός Μεταναστεύσεως Νότης Μηταράκης ανεκοίνωσε επίσης περιχαρής την έγκριση από την ΕΕ για την Ελλάδα 1, 7 δισ. ευρώ για την προσεχή πενταετία, για την υποτιθέμενη θωράκιση των Ελληνικών συνόρων, την υποδοχή των αιτητών ασύλου και την ένταξη στην κοινωνία των μεταναστών, στους οποίους αναγνωρίσθηκε το καθεστώς του πρόσφυγα, που δικαιούται άσυλο.

Τα τρία αυτά γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους ως όψεις του ιδίου προβλήματος, που είναι η συνεχιζόμενη παράνομη μετανάστευση  και η εισαγωγή στη χώρα  αλλοδαπών, που την αλλοτριώνουν, διασπούν την εθνική της συνοχή και δημιουργούν πρόβλημα εσωτερικής εθνικής ασφάλειας.

Το ακυβέρνητο σκάφος, ανοικτά της Κρήτης, όπως και τα προηγούμενα στα Κύθηρα, είναι ο νέος τρόπος των δουλεμπόρων να εκβιάσουν την είσοδο στη χώρα λαθρομεταναστών, θέτοντας ακόμη και σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους, όπως έγινε προσφάτως στα Κύθηρα. Είναι βέβαιο ότι η Άγκυρα θα εντείνει  τη νέα αυτή μέθοδο υβριδικού πολέμου κατά της Ελλάδος, χρησιμοποιώντας πλέον όχι μόνον τα Μικρασιατικά παράλια, αλλά και τις ακτές της υποτελούς Προσωρινής Κυβερνήσεως της Δυτικής Λιβύης.

Τι θα κάνει η Κυβέρνηση; Θα συνεχίσει να «διασώζει» λαθρομετανάστες, κατά εκατοντάδες, και να τους εγκαθιστά στη χώρα, υπό το πρόσχημα των ναυαγών και προσφύγων; Εάν η μέθοδος των ακυβέρνητων σκαφών αποδίδει και εξυπηρετεί το σκοπό των δουλεμπόρων, είναι βέβαιο ότι ο αριθμός τους  θα αυξηθεί γεωμετρικά. Ποιο μήνυμα στέλνει η Ελλάδα ότι δεν θα ανεχθεί τους παράνομους μετανάστες του είδους αυτού; 

Η επίσκεψη, κατά δεύτερο λόγο, του Πακιστανού υπουργού στην Ελλάδα αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που θέτουν οι Πακιστανοί, που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, με κύριο αίτημα τη γρηγορότερη δυνατή νομιμοποίησή τους, και στην υποβολή προτάσεως για την αποστολή στην Ελλάδα και πολλών άλλων.

Το Πακιστάν έχει ως επίσημη πολιτική την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξαγωγή εργατικού δυναμικού, για λόγους συναλλαγματικούς, αλλά και διεθνούς επιρροής. Έχει επίσης ως επίσημη πολιτική να μη δέχεται τον επαναπατρισμό κανενός Πακιστανού, που εισήλθε παράνομα σε μια χώρα ως μετανάστης.

Το Πακιστάν είναι επίσης μια ακραία Ισλαμιστική χώρα και στρατηγικός σύμμαχος της Άγκυρας, όπως επίσης χώρα αντίπαλος και εχθρική προς την Ινδία, με την οποία επιδιώκει η Ελλάδα ν’ αναπτύξει στρατηγική σχέση. Πρέπει να σημαίνουν κάτι όλα αυτά για τη χώρα μας; Καλούμε την Κυβέρνηση να σταματήσει να συμπεριφέρεται ιδεοληπτικά, Νεοταξικά, ερασιτεχνικά και ανεύθυνα σε θέματα που έχουν μεγάλη στρατηγική σημασία για την ασφάλεια, την ταυτότητα  και το εθνικό μέλλον της χώρας.

Υπάρχει όμως, κατά τρίτο λόγο, και η βοήθεια σε χρήματα από την Ευρώπη. Ποιος είναι ο βαθύτερος σκοπός αυτής της  «βοήθειας»; Για να κρατήσει η Ελλάδα στο έδαφός της όλους τους παράνομους μετανάστες, που εισέρχονται σ’ αυτήν, με τη βοήθεια, άλλωστε, των προσχηματικών και ανεδαφικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών για μη απώθηση και για ανοικτά σύνορα;

Η κατάσταση στη χώρα έχει φτάσει, προ πολλού, σε σημείο συναγερμού, σε ό,τι αφορά την παράνομη μετανάστευση. Αντί η Κυβέρνηση να προχωρήσει σε άμεση απέλαση όλων όσων δεν δικαιούνται ασύλου, που είναι η συντριπτική πλειοψηφία, χαλαρώνει τα κριτήρια και εισάγει νέα μέτρα, ώστε να μην απελαύνεται κανείς.

Προβάλλει, αντιθέτως, δια στόματος Πρωθυπουργού, ιδέες και σχέδια για τη νομιμοποίηση και μόνιμη εγκατάσταση τους για τη «λύση» δήθεν του δημογραφικού προβλήματος της χώρας. Έτσι αντιλαμβάνεται η Κυβέρνηση τη «λύση» του δημογραφικού προβλήματος, με την αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλόφυλους και αλλόθρησκους αλλοδαπούς.

Η Πατριωτική Ένωση καταγγέλλει την άκρως επικίνδυνη για τη χώρα πολιτική αυτή της Κυβερνήσεως και καλεί τον Ελληνικό λαό να προβάλει κάθε νόμιμη αντίσταση για να προασπίσει την ταυτότητά του και το εθνικό του μέλλον.

-O-
Αντιπρόεδρος

Περικλής Νεάρχου
Πρέσβης ε.τ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο