Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Η δικαστής του Μπελέρη & το μίσος της για την Ελλάδα!

Η δικαστής του Μπελέρη & το μίσος της για την Ελλάδα!

Συνεχίζεται η δίωξη κατά Μπελέρη, με το παρασκήνιο να είναι έντονο! Σύμφωνα με στοιχεία στο παρελθόν η Irena Shpata συνελήφθη στην Ελλάδα για χρήση πλαστών εγγράφων με τα οποία προσπαθούσε να δείξει ότι είναι ελληνικής καταγωγής.Εξ αιτίας αυτού του λόγου, της απαγορεύτηκε η είσοδος στις χώρες Schengen για 12 χρόνια! 
 
Το 2019 Irena Shpata -Gjoka υπέβαλε αίτηση για να μπει στο δικαστήριο κατά της διαφθοράς GJKKO. Το δικαστήριο το οποίο σήμερα δικάζει τον Μπελέρη.
 
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι αρνητικά προκατειλημμένη έναντι της Ελλάδας και του μειονοτικού δημάρχου Μπελέρη! Ένας Μπελέρης, ο οποίος έστειλε επιστολή  σε ΕΕ και ΗΠΑ αναφέροντας: ”Δεν μπορεί να είναι αυτή η δικαιοσύνη στην οποία επενδύσατε”! 
 
Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” στηρίζουμε τον Μπελέρη, εξάλλου, δώσαμε το το παρόν τον περασμένο Αύγουστο στο Εθνικό Συλλαλητήριο στη Χειμάρρα. 
 
Οι εκπρόσωποί μας Στέφανος Γούλας, Ανδρέας Νικολόπουλος και Γιώργος Γοργόλης διαβίβασαν στους συμπατριώτες μας στη Χειμάρρα ότι θα είμαστε πάντα με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα τους. 

 

-Το-


Γραφείο Τύπου

Δώσε μας την δύναμη, να γίνουμε η ”φωνή σου”

Οι Πατριώτες ετοιμάζονται για τις Ευρωεκλογές, όποια/ος επιθυμεί να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής παρακαλούμε να παρακαλούμε συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ εδώ.

Οι Πατριώτες θα είμαστε δυνατοί στην Ευρωβουλή! 

 
Μετάβαση στο περιεχόμενο