Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Η Πατριωτική Ένωση Χαιρετίζει την Κινητοποίηση της 23ης Φεβρουαρίου στη Λέσβο και στη Χίο κατά των Νέων Δομών Φιλοξενίας Παρανόμων Μεταναστών #38

Η Πατριωτική Ένωση Χαιρετίζει την Κινητοποίηση της 23ης Φεβρουαρίου στη Λέσβο και στη Χίο κατά των Νέων Δομών Φιλοξενίας Παρανόμων Μεταναστών #38

Η Λέσβος και η Χίος, δυο νησιά, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της εισβολής παρανόμων μεταναστών στη χώρα, με το πρόσχημα των προσφύγων και του πολιτικού ασύλου, είναι σήμερα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αποφασιστική ανακοπή του φαινομένου αυτού, τον αυστηρό έλεγχο των συνόρων και την αποτροπή δημιουργίας σ’ αυτά νέων δομών υποδοχής και φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών, που θα εξελιχθούν σε μόνιμη παρουσία μεταναστών και σε Ισλαμουπόλεις, με ό,τι αυτό σημαίνει.

Όταν τα πράγματα είναι σήμερα τόσο καθαρά και οι επιδιωκόμενοι στόχοι τόσο σαφείς, η Ελλάδα οφείλει ν’ αυτοπροστατευθεί και να διαφυλάξει την εθνική της συνοχή και ταυτότητα, αναγνωρίζοντας και διαπιστώνοντας ότι το πρόβλημα της παράνομης μεταναστεύσεως δεν είναι ανθρωπιστικό, όπως παρουσιάζεται, αλλά στρατηγικό, που συνδέεται με την εθνική ασφάλεια και το εθνικό μέλλον της χώρας.

Είναι λυπηρό  ότι Κυβέρνηση και κόμματα εξακολουθούν ακόμη να εθελοτυφλούν, να υποτιμούν το πρόβλημα και, χειρότερα ακόμη, να άγονται από επικίνδυνες ιδεοληψίες περί αναγκαίας δήθεν μεταλλάξεως της Ελληνικής κοινωνίας σε “πολυπολιτισμική” και περί λύσεως του δημογραφικού προβλήματος της χώρας, με τη νομιμοποίηση και τη μόνιμη εγκατάσταση όλων των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων, στην πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους Μουσουλμάνων, παρανόμων μεταναστών, που βρίσκονται στη χώρα.

Η πολιτική αυτή αντιμάχεται κάθε συμβατική λογική και τα αισθήματα και τη θέληση του Ελληνικού λαού, ο οποίος είναι, δικαιολογημένα, βαθιά προσηλωμένος στην Ελληνική του ιστορία και ταυτότητα και στην προοπτική του εθνικού του μέλλοντος. Ένα δείγμα αυτής της θελήσεως και αυτών των αισθημάτων είναι ο πάνδημος αγώνας του λαού της Λέσβου και της Χίου, που είναι πηγή εμπνεύσεως και παραδειγματισμού για ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.

Η Πατριωτική Ένωση χαιρετίζει τις Συντονιστικές Επιτροπές Αγώνα της Λέσβου και της Χίου για το μεγάλο αγώνα τους να ξαναπάρουν πίσω το νησί τους και να μη επιτρέψουν την κατασκευή νέων τεραστίων δομών στα νησιά, που θα λειτουργήσουν εκ των πραγμάτων ως πόλοι έλξεως νέου κύματος παρανόμων μεταναστών, αλλά και ως χώρος λειτουργίας ενός συστήματος, που θα μετέτρεπε τα δυο νησιά σε Ευρωπαϊκό κακέκτυπο του Αμερικανικού νησιού ‘Ελλις. Κακέκτυπο, γιατί, υπενθυμίζεται, ότι αυτό διαχειριζόταν νόμιμη και όχι παράνομη μετανάστευση.

Εκφράζει, με την ίδια ευκαιρία, τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στον Περιφερειάρχη Κώστα  Μουτζούρη, ο οποίος, ταυτιζόμενος με τη θέληση του λαού της Περιφέρειας του και αιρόμενος υπεράνω κομματικών σκοπιμοτήτων, συμπαρατάσσεται στον αγώνα για τον έλεγχο της παράνομης μεταναστεύσεως και την αποτροπή δημιουργίας νέων δομών στα νησιά της Περιφέρειας του.

Η Κινητοποίηση της 23ης Φεβρουαρίου στα δυο νησιά είναι ορόσημο στον αγώνα τους κατά της παράνομης μεταναστεύσεως σε όλη την Ελλάδα. Η Πατριωτική Ένωση εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση της στις Συντονιστικές Επιτροπές Αγώνα και σ’ όλο το λαό της Λέσβου και της Χίου και τον συγχαίρει για την πρωτοπορεία του σ’ έναν αγώνα, που είναι κοινός για όλη την Ελλάδα.

 

Πανελλήνια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος,

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Μετάβαση στο περιεχόμενο