Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Η πολιτική ανοχής της παρανόμου μεταναστεύσεως εξυπηρετεί εκ των πραγμάτων τον υβριδικό πόλεμο της Άγκυρας κατά της Ελλάδος #219

Η πολιτική ανοχής της παρανόμου μεταναστεύσεως εξυπηρετεί εκ των πραγμάτων τον υβριδικό πόλεμο της Άγκυρας κατά της Ελλάδος #219

Οι ψεύτικες ειδήσεις , η επιτήδεια χρησιμοποίηση Ελληνικών ηθικών συμβόλων, όπως η Αντιγόνη, η ακόμη θρησκευτικών συμβόλων, όπως η Παναγία, με την ευκαιρία του Δεκαπενταύγουστου, όλα είναι καλά και σκόπιμα για την προπαγάνδιση της παρανόμου μεταναστεύσεως από αδίστακτους προαγωγούς της, δουλεμπόρους και ιδιοτελείς ή αφελείς αλληλέγγυους και ΜΚΟ.

Ο Έβρος επανήλθε στο προσκήνιο, μετά τις καταγγελίες για ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών στα ακριτικά χωριά του Έβρου και με το στήσιμο, στη συνέχεια, του επεισοδίου των 39 παρανόμων μεταναστών σε νησίδα του Έβρου. Αναμφισβήτητος σκηνοθέτης και δράστης του επεισοδίου είναι, βεβαίως, η Τουρκική Στρατοχωροφυλακή, με τη συνεργασία ΜΚΟ, που δρουν ως ανταποκριτές της στην Ελληνική επικράτεια.

Αιφνιδίως, οι 39 λαθρομετανάστες βρέθηκαν στην Ελληνική επικράτεια, με τη βοήθεια βάρκας. Ποιος προμήθευσε στους αλλοδαπούς τη βάρκα και τους βοήθησε να μπουν στην Ελληνική επικράτεια; Ποιος διέδιδε  ψευδείς πληροφορίες με στόχο να διεγείρει τη συμπάθεια και να προκαλέσει αντιδράσεις «αλληλεγγύης» στην Ελλάδα και το εξωτερικό;

Το θλιβερό και απαράδεκτο είναι η συμπαράταξη με τις δραστηριότητες αυτές, που παραπέμπουν σε υβριδικό πόλεμο κατά της χώρας, Ελληνικών κομμάτων, πέρα από τις γνωστές ΜΚΟ, ορισμένες από τις οποίες είναι υπόδικες, από το 2020, για κατασκοπεία και λαθρεμπόριο.

Η Πατριωτική Ένωση καλεί, για μια φορά ακόμη, την Κυβέρνηση, που έχει την ευθύνη για τη φύλαξη των συνόρων και την προάσπιση της εθνικής συνοχής, να συναισθανθεί και να αναλάβει τις ευθύνες της. Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι ή να εφαρμόζει ανεδαφικές και προσχηματικές πολιτικές, που εκπορεύονται από τις Βρυξέλλες, εμπνέονται από την παγκοσμιοποίηση και οδηγούν στη διάσπαση της εθνικής συνοχής και στην υπονόμευση του εθνικού μέλλοντος της χώρας.

Η Κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες, γιατί με την αναδοχή που διακηρύσσει ιδεολογημάτων για μετάλλαξη της Ελλάδος σε δήθεν «πολυπολιτισμική» κοινωνία και για «λύση» του δημογραφικού προβλήματος με τη νομιμοποίηση και μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα των παρανόμων, αλλοφύλων και αλλοθρήσκων μεταναστών. Ενθαρρύνει ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο την παράνομη μετανάστευση. Την ενθαρρύνει επίσης, όταν δεν απελαύνει όσους δεν πληρούν τα κριτήρια για την παροχή ασύλου, αλλά ανέχεται την επ’ αόριστων παραμονή τους, που οδηγεί εν τέλει στη νομιμοποίησή τους.

Η παράνομη μετανάστευση αποτελεί, με τον όγκο, τη δυναμική της και το γεγονός ότι χρησιμοποιείται ως όπλο από την Άγκυρα, πραγματικό δυναμίτη στα θεμέλια του κράτους και του έθνους μας. Δεν είναι δυνατόν να επιδεικνύεται ανοχή και αβελτηρία, με έωλα προσχήματα και δόλια ιδεολογήματα, που έχουν ως πραγματικό στόχο την αποδόμηση του έθνους μας και του εθνικού μας κράτους.

Η Πατριωτική Ένωση καλεί τον Ελληνικό λαό να απορρίψει τη ψευδεπίγραφη προπαγάνδα για δήθεν ανθρωπιστικό θέμα, όταν ο στόχος της εθνικής αποδομήσεως και της εγκαθιδρύσεως Νεοταξικής μεταεθνικής και «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας είναι ολοφάνερος.

-O-
Υπεύθυνος
Εξωτερικής Πολιτικής & Άμυνας

Πρέσβης ε.τ.
Περικλής Νεάρχου

Μετάβαση στο περιεχόμενο