Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Η σύλληψη των δύο Πακιστανών παρανόμων μεταναστών που σχεδίαζαν τρομοκρατικό κτύπημα στην Αθήνα, δείχνει πόσο επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια είναι η ανοχή στην παράνομη μετανάστευση #681

Η σύλληψη των δύο Πακιστανών παρανόμων μεταναστών που σχεδίαζαν τρομοκρατικό κτύπημα στην Αθήνα, δείχνει πόσο επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια είναι η ανοχή στην παράνομη μετανάστευση #681

Η Ελληνική Αστυνομία, με τη συνδρομή ενδεχομένως  και ξένων υπηρεσιών, πρόλαβε και εξουδετέρωσε μια προετοιμαζόμενη τρομοκρατική επίθεση στην Αθήνα από ξένους μετανάστες, που διαμένουν παράνομα στην Ελλάδα.

Συνελήφθησαν δυο Πακιστανοί, οι οποίοι τηλεκατευθύνονταν από το εξωτερικό. Η επίθεση θα στρεφόταν κατά Εβραϊκής συναγωγής και εστιατορίου στην περιοχή του Ψυρρή.

Αντιλαμβάνεται κανείς τις τραγικές συνέπειες που θα είχε μια τέτοια επίθεση και τη δύσκολη θέση, στην οποία θα περιερχόταν η χώρα μας.

Προφανώς, η έγκαιρη αποκάλυψη της τρομοκρατικής αυτής επιθέσεως ματαίωσε την εκδήλωσή της. Έθεσε όμως ενώπιον όλων το πρόβλημα εθνικής ασφάλειας που αντιμετωπίζει η χώρα, ως συνέπεια της αλόγιστης και ανεδαφικής πολιτικής των ανοικτών συνόρων και της μη απελάσεως των παρανόμων μεταναστών.

Η Πατριωτική Ένωση υπέδειξε και κατήγγειλε από καιρό την πολιτική αυτή και τους κινδύνους που περικλείει, ιδίως όταν αφορά υπηκόους χωρών, που είναι φανατικά Ισλαμιστικές και στρατηγικοί σύμμαχοι των Τούρκων, όπως το Πακιστάν.

Η αποκάλυψη της σχεδιαζόμενης τρομοκρατικής ενέργειας πρέπει να γίνει σήμα συναγερμού και ριζικής αλλαγής πολιτικής για τη στοιχειώδη κατοχύρωση της εθνικής ασφάλειας. Δεν μπορεί η Ελλάδα να επιτρέπει να ζουν στο έδαφός της, παράνομα, δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί, που δεν έχουν καμιά σχέση και συνάφεια με τον Ελληνικό λαό και η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων προέρχεται, αντιθέτως, από φανατικές Ισλαμιστικές χώρες, σύμμαχες της Τουρκίας.

Η Πατριωτική Ένωση καλεί την Κυβέρνηση να θέσει τέρμα στην πολιτική ανοχής και μη απελάσεων και να περιφρουρήσει την ασφάλεια και τη συνοχή της χώρας. Καλεί επίσης τον Ελληνικό λαό, εν όψει εκλογών, να στείλει μήνυμα, με τη ψήφο του, σε όλους που υποστηρίζουν και ανέχονται την παράνομη μετανάστευση και απεργάζονται ακόμα τη μετάλλαξη του Ελληνικού λαού.

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο