Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Κοπή βασιλόπιτας στα γραφεία της Πατριωτικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη

Κοπή βασιλόπιτας στα γραφεία της Πατριωτικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη

Κοπή βασιλόπιτας  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Πατριωτικής Ένωσης την Κυριακή 12 Μαρτίου. Στην εκδήλωση πήρε μέρος πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων  οι υποψήφιοι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης Απόστολος Σιώκος, Βασίλης Τρικεργιώτης, Χρήστος Καούρης, Θωμάς Τιμαμόπουλος, Ελευθερία Μπριλάκη, Νίκος Γιαννουλίδης, Μαρία Αρνάκη, οι υποψήφιοι βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου, Νίκος Καραγιαννίδης, Ελένη Στεφάνου, Νίκος Τακίδης, Χρήστος Βασιλειάδης, Αναστασία Κουντουρά, Πολυχρόνης Δαμιανίδης και ο υποψήφιος βουλευτής Δράμας Πέτρος Τσολιάς.

Προηγήθηκε ο αγιασμός των γραφείων από τον Αρχιμανδρίτη π. Λεόντιο ενώ μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Κατόπιν τον  λόγο πήρε ο ιατρός και υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Απόστολος Σιώκος ο οποίος μίλησε για την πρόσφατη εθνική μας τραγωδία και ακολούθησαν  ορισμένοι εκ των υπολοίπων υποψηφίων βουλευτών της Πατριωτικής Ένωσης.

Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν θερμό και ενωτικό, βαρύ όμως λόγω των  γεγονότων  των Τεμπών. Στην Θεσσαλονίκη έχει δημιουργηθεί ένας από τους πιο ισχυρούς και δραστήριους  πυρήνες στελεχών του κόμματους,  τους οποίους έχει  αγκαλιάσει η πόλη και όλος ο νομός. Είναι βέβαιο ότι αυτό θα φανεί και στις προσεχείς εκδηλώσεις όπως η ομιλία του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για την Μικρασιατική καταστροφή  που θα πραγματοποιηθεί στο Βελλίδειο την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 7μ.μ.

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο