Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Μόνο η Πατριωτική Δύναμη στο Κατάκολο

Μόνο η Πατριωτική Δύναμη στο Κατάκολο

Την Κυριακή 6 Αυγούστου, στη μαρίνα του Κατάκολου, ο Δήμος Πύργου τίμησε με λαμπρότητα τη νίκη των Ελλήνων ναυτικών κατά του τουρκικού στόλου!

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι Στρατιωτικές και Αστυνομικές αρχές το τόπου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο μόνος εκπρόσωπος κόμματος ήταν ο Ανδρέας Νικολόπουλος της Πατριωτικής Δύναμης, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της κ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Κάτι που σχολιάστηκε θετικά!!!

Συμμετείχε Τμήμα της Στρατιωτικής Μπάντας του Στρατού Ξηράς που έδωσε το δικό του ξεχωριστό «ηχητικό χρώμα» στα δρώμενα και το τελετουργικό τους, ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας «Χαράλαμπος Βιλαέτης», ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Ελαιώνα, ο Λαογραφικός σύλλογος Αμαλιάδας «Οι Ρίζες», ο Πολιτιστικός-Λαογραφικός σύλλογος «Εσθήτα», ο Πολιτιστικός και Αιμοδοτικός σύλλογος Αμπελώνα «Αγία Παρασκευή»!

Συγχαρητήρια στον Τελετάρχη κ. Θ. Λάμπρο και Ειδικό Συνεργάτη του Δημάρχου Πύργου καθώς και στον Φιλόλογο/Συγγραφέα κ. Γ. Κουρκούτα για τον πανηγυρικό λόγο!

Η ωραιότερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η παρέλαση των αναβιωτών με Σημαιοφόρο το Σύλλογο Φίλων Ιστορίας “Χαράλαμπος Βιλαέτης”!!!

Μετάβαση στο περιεχόμενο