Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές

Μπίκα Γεωργία

Ιδιωτική Υπάλληλος

Η κα Γεωργία Μπίκα συμμετέχει στις Ευρωεκλογές, ως υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» του κ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Η κα Μπίκα ξεκίνησε να εργάζεται από την ηλικία των 14 χρόνων πηγαίνοντας παράλληλα στο σχολείο. Ολοκληρώνοντας την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, συνέχισε τις σπουδές της στον τομέα της Διοίκησης και Οικονομίας. Επίσης κατέχει πτυχίο αγγλικής γλώσσας και υπολογιστών.

Το έντονο αίσθημα αλληλεγγύης και στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που διακατέχει την προσωπικότητα της κας Μπίκα, υπήρξε ο βασικός λόγος που αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, κατεβαίνοντας ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλονίκης, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, με την παράταξη «ΣΥΝ-εργασία» του Βασίλη Ρόκου. Το 2023 δέχθηκε την πρόταση του κ. Εμφιετζόγλου να συμμετέχει  ως υποψήφια ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο των «ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ».

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ». Ο Πρόεδρος κος Εμφιετζόγλου αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το πραγματικό ενδιαφέρον του για τους νέους αυτής της χώρας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους, για το μέλλον τους και για το μέλλον της Ελλάδας, λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην πολιτική. Διεκδικούμε μία ισχυρή αντιπροσώπευση στο Ευρωκοινοβούλιο από νέους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν τις αντιξοότητες της καθημερινότητας και έχουν το όραμα αλλά και την όρεξη να εργαστούν σκληρά για ένα καλύτερο μέλλον».

Για την κα Μπίκα σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της κοινωνίας και για την καλλιέργεια της αγάπης και της εν συναίσθησης παίζει ο εθελοντισμός. Με αφορμή την τραγωδία στο Μάτι έγινε ενεργό μέλος της εθελοντικής ομάδας διάσωσης «Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Τριανδρίας», όπου συμμετείχε σε αποστολές όπως στην πυρόπληκτη Εύβοια, στην περιφρούρηση του δάσους του Σέιχ Σου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες  κ.α. Επίσης είναι εθελόντρια δότης μυελού των οστών και εθελόντρια αιμοδότης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο