Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ο δισεκατομμυριούχος κερδοσκόπος Τζώρτζ Σόρος, που παρουσιάζεται ως φιλάνθρωπος, διέθεσε 30 δις ευρώ για την άσκηση επιρροής στα διεθνή ΜΜΕ #504

Ο δισεκατομμυριούχος κερδοσκόπος Τζώρτζ Σόρος, που παρουσιάζεται ως φιλάνθρωπος, διέθεσε 30 δις ευρώ για την άσκηση επιρροής στα διεθνή ΜΜΕ #504

«Θέλουμε ένα κόσμο, χωρίς σύνορα, για μια κοινωνία, στην οποία η οικογένεια και οι άλλοι ανθρώπινοι δεσμοί και σχέσεις θα αντικατασταθούν από ένα υποκατάστατο, τις διαδικτυακές συνομιλίες, όπου οι άνθρωποι δεν θα έχουν φύλο».

Αυτά είναι τα Νεοταξικά ιδεολογήματα που θέλει να προωθήσει ο Τζώρτζ Σόρος, κορυφή του παγόβουνου μιας διεθνούς εγκληματικής συμμορίας, που θεωρεί τον εαυτό της κυρίαρχη διεθνή ελίτ  και θέλει να επιβάλει την αποδόμηση των εθνών, των εθνικών κυριαρχιών και των πολιτιστικών ταυτοτήτων και να προωθήσει τον έλεγχο του κόσμου από μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

Από πληροφορίες που αποκαλύπτει έκθεση του γνωστού Media Research Center, τις οποίες διαρρέει ο ίδιος ο Τζωρτζ Σόρος, ο τελευταίος διέθεσε, μέχρι τώρα, μέσω του ιδρύματος του “Ανοικτή Κοινωνία”, 30 δις ευρώ για να επηρεάσει τα διεθνή ΜΜΕ υπέρ των απόψεων του και των πολιτικών που προωθεί, από τη λαθρομετανάστευση μέχρι την εθνική αποδόμηση και την αμφισβήτηση των φύλων.

Για να δώσει ένα μέτρο της επιρροής που ασκεί και της απηχήσεως που έχουν οι ιδέες του, ο ίδιος είχε αποκαλύψει, στο παρελθόν, οτι το ίδρυμα του της Ανοικτής Κοινωνίας είχε καλή συνεργασία με το ένα τρίτο περίπου των Ευρωβουλευτών, μεταξύ αυτών και Ελλήνων Ευρωβουλευτών .

Ο ίδιος έχει ιδρύσει και χρηματοδοτεί τρεις ΜΚΟ στην Ελλάδα, μέσα από τις οποίες ασκεί πολιτική επιρροή, ιδιαίτερα σε θέματα όπως η λαθρομετανάστευση, η Παιδεία και οι λεγόμενες μεταεθνικές πολιτικές.

Είναι βέβαιο ότι τα δις ευρώ, τα οποία παραδέχεται ο Σόρος οτι διαθέτει για τον επηρεασμό των ΜΜΕ, έχουν στόχο και τα Ελληνικά ΜΜΕ.

Τι προτίθεται να πράξει η Κυβέρνηση, μετά τις αποκαλύψεις αυτές, σχετικά με την επιρροή που επιδιώκει να έχει το ίδρυμα Σόρος πάνω στα Ελληνικά ΜΜΕ και την Ελληνική κοινωνία ;

Θα συνεχίσει τη σημερινή ανοχή στις ΜΚΟ του Σόρος επί Ελληνικού εδάφους και στις αποδομητικές τους δραστηριότητες σε διάφορους τομείς;  Οι Δήμοι Θεσσαλονίκης και Αθηνών, αλλά και άλλοι Δήμοι θα συνεχίσουν να έχουν συνεργασία με το ίδρυμα Σόρος και τις εξαρτώμενες απ’ αυτό ΜΚΟ, με πρόσχημα “φιλανθρωπικές” δήθεν δράσεις ;

Η Πατριωτική Ενωση καλεί την Κυβέρνηση να διεξαγάγει ερευνά για τις δραστηριότητες Σόρος στην Ελλάδα και να ενημερώσει υπεύθυνα τη Βουλή. Καλεί επίσης τα Ελληνικά ΜΜΕ να ερευνήσουν τις πληροφορίες για συστηματική δράση του ιδρύματος Σόρος στα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ, περιλαμβανομένων των Ελληνικών.

Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία για το τι ακριβώς επιδιώκει το  ίδρυμα Σόρος και δεν πρέπει η Ελλάδα ν ‘ αποτελεί γι’αυτό ελεύθερο πεδίο δράσεως, με οποιοδήποτε πρόσχημα.

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο