Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ο  Ιατρός Αλέξανδρος Δαύρης  υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στην εκλογική περιφέρεια  Ευβοίας #220

Ο  Ιατρός Αλέξανδρος Δαύρης  υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στην εκλογική περιφέρεια  Ευβοίας #220

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του γνωστού Ιατρού Παθολόγου κ. Αλέξανδρου Δαύρη  στην εκλογική περιφέρεια Ευβοίας.

Ο ιατρός κ. Α. Δαύρης είναι τέως Δ/ντης του Ε.Σ.Υ. , έχει υπηρετήσει στο Κέντρο Υγείας στην Ιστιαία και στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Επίσης υπήρξε υπεύθυνος Ο.Κ.Α.Ν.Α  εξαρτημένων ατόμων. Σήμερα ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στο ιδιωτικό του ιατρείο και παράλληλα είναι γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας.

 Έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος Εύβοιας  και γραμματέας της  Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ευβοίας, επί σειρά ετών .

Επίσης έχει διατελέσει Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ»

Έχει δώσει το παρών σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη στο πλευρό φτωχών και αδυνάτων. Μαζί με την ομάδα του πρωτοστάτησε στους αγώνες στα Ειρηνοδικεία ενάντια στους πλειστηριασμούς.

“Φίλοι μου ζητώ την ψήφο σας για να σας υπηρετήσω, όπως πιστά με αγάπη, ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια σας σας υπηρέτησα μέχρι σήμερα από την θέση του λειτουργού του Ε.Σ.Υ., από ένα   άλλο μετερίζι, μέσα από την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ με του οποίου οι ιδέες και οι απόψεις μας ταυτίζονται πλήρως”

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο