Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ο Γεώργιος  Τσιγκόπουλος υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Β3’ Νοτίου Τομέα  Αθηνών

Ο Γεώργιος  Τσιγκόπουλος υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Β3’ Νοτίου Τομέα  Αθηνών

Με τιμή και χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του κυρίου Γεωργίου  Τσιγκόπουλου στην εκλογική περιφέρεια Β3’ Νοτίου Τομέα  Αθηνών.

O κύριος Τσιγκόπουλος Γεώργιος προέρχεται από την Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής (ΠΑΤΡΙΔΑ) του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. 

Ο κύριος Τσιγκόπουλος είναι πατέρας τριών τέκνων, κάτοικος Παλαιού Φαλήρου. Εργάστηκε στο Ελληνικό Δημόσιο και παράλληλα ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση.

Από το έτος 2000 εργάστηκε στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας και είχε τη δυνατότητα μέσω της εργασίας του να έχει πρόσβαση και σε άλλες χώρες. Του δόθηκε η δυνατότητα έτσι να έχει επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτιστικά – πολιτισμικά γνωρίσματα διαφόρων λαών.

Κατά το διάστημα της παραμονής του στην Γαλλία είχε ενεργό δράση στα κοινά και συμμετείχε και οργάνωνα δρώμενα στην ελληνική κοινότητα που ήταν μέλος.

Η αγάπη του για την πατρίδα, ήταν αυτή η οποία τον  ώθησε να επιστρέψει στην Ελλάδα παρόλο που είχε άρτια οργανωμένη τη ζωή του στην Γαλλία.

Θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει στην χώρα μας  και στους συμπατριώτες του σημαντικά πράγματα έχοντας σαν πρότυπο τα καλύτερα στοιχεία από αυτά που γνώρισε κατά την παραμονή του  τόσο στη Γαλλία όσο και στις άλλες χώρες του εξωτερικού που έχει ζήσει..

Επιθυμεί λοιπόν μέσω της ενασχόλησης του να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο του αλλά και στους συμπολίτες του.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο