Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου εγκαινιάζει τα γραφεία της Πατριωτικής Ενώσεως σε Λάρισα και Κοζάνη #247

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου εγκαινιάζει τα γραφεία της Πατριωτικής Ενώσεως σε Λάρισα και Κοζάνη #247

Τα γραφεία της Πατριωτικής Ενώσεως σε Λάρισα και Κοζάνη εγκαινιάζει την Παρασκευή και το Σάββατο ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, στις 8 μμ, ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως θα βρεθεί στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας για να εγκαινιάσει τα νέα γραφεία στην οδό Κύπρου 80, απέναντι από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου. Εκεί θα μιλήσει στους πολιτευτές και τους φίλους του κόμματος.

Αντίστοιχα, το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, στις 7 μμ, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θα βρίσκεται στην Κοζάνη, όπου θα χαιρετίσει τα εγκαίνια των τοπικών γραφείων του κόμματός του, στη συμβολή των οδών Ζαφειράκη και Παγούνη, στο κέντρο της πόλεως, πλησίον του ΟΑΕΔ.

Μέχρι στιγμής, η Πατριωτική Ένωση έχει αναπτύξει την οργάνωσή της σε όλους σχεδόν τους νομούς της χώρας, έχει επανδρώσει σε μεγάλο ποσοστό τα περισσότερα ψηφοδέλτιά της και έχει εγκαινιάσει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη και Χανιά και μαζί με τα ανωτέρω γραφεία έχει συμπληρώσει τα επτά. Η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί και με άλλες ελληνικές πόλεις, στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, στην Πελοπόννησο, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

-ΤΟ-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο