Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για το δημογραφικό #716

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για το δημογραφικό #716

Παρέμβαση σε εκδήλωση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων, έκανε ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 1η Απριλίου, σε αίθουσα του ΕΒΕΑ παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο της ΑΣΠΕ για τη δημογραφική και οικογενειακή πολιτική με ομιλητές Βουλευτές και εκπροσώπους κοινωνικών και επιστημονικών Φορέων.

Ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης, εξήγησε σε τις θέσεις του κόμματος για το δημογραφικό. «Ό,τι χρήματα χρειάζονται για το δημογραφικό πρέπει να διατεθούν» είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πώς «πρώτα από όλα είναι το δημογραφικό και μετά όλα τα άλλα».

Τόνισε ακόμη ότι δεν είναι δυνατόν να έχουμε στην χώρα 220.000 εκτρώσεις και 90.000 γεννήσεις. Σημειώνοντας ότι δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύει κανείς ότι μπορεί να μηδενισθούν υποστήριξε ότι πρέπει με οικονομικά κίνητρα να μειωθούν. «Ακόμη και 10-15% να μειωθούν είναι 30.000 περισσότερα Ελληνόπουλα τον χρόνο» είπε χαρακτηριστικά.  

Παρουσίασε ακόμη τις προτάσεις της Πατριωτικής Ένωσης για την υποστήριξη των νέων ζευγαριών, που περιλαμβάνουν την επιδότηση του ενοικίου στο 100% στο πρώτο διάστημα.

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο