Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ο Στέφανος Καϊσαρλής υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Β’ Δυτικής Αττικής

Ο Στέφανος Καϊσαρλής υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Β’ Δυτικής Αττικής

Με τιμή και χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του κυρίου Στέφανου Καϊσαρλή στην Εκλογική Περιφέρεια Β’ Δυτικής Αττικής.

O κύριος Στέφανος Καϊσαρλής προέρχεται από την Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής (ΠΑΤΡΙΔΑ) του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ο Στέφανος Καϊσαρλής γεννήθηκε στην Αθήνα και διαμένει στην Δυτική Αττική. Είναι Οικονομολόγος, με κατευθύνσεις στην Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών, Διαχείριση Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων, Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Καινοτομία. Στις μεταπτυχιακές του σπουδές αρίστευσε στη Επιστήμη της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων (MSc), με εξειδίκευση στη Διαχείριση & Ανάπτυξη Τουριστικών Προορισμών. Έχει πιστοποιηθεί στην Παιδαγωγική και Διδακτική Κοινωνικών & Οικονομικών Επιστημών και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, ενώ διδάσκει σε Πανεπιστημιακές δομής εκπαίδευσης, ΙΕΚ και Κέντρα Διά Βίου Μάθησης.

Είναι μέλος  του Οικονομικού Επιμελητηρίου  Ελλάδος, πρόεδρος του Ινστιτούτου  Διοικητικών και Οικονομικών Επιστημών (Ι.Δ.Ο.Ε.), διευθυντής εκπαίδευσης της Ακαδημίας Διοίκησης και μέλος εκπαιδευτικών, περιβαλλοντικών & επιχειρηματικών ενώσεων. Διετέλεσε  διοικητικό στέλεχος και σύμβουλος επιχειρήσεων στην οργάνωση, έρευνα, επικοινωνία, εκπαίδευση προσωπικού κλπ, στους κλάδους βιομηχανίας, κατασκευών, εμπορίου, τουρισμού, εφοδιαστικής αλυσίδας, διαχείρισης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας κ.α.

  Έχει εκπονήσει περισσότερες από εκατό επιβραβευμένες πανεπιστημιακές και ερευνητικές  εργασίες και έχει επιμεληθεί δεκάδες επιστημονικά συγγράμματα. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία σε ειδικές θέσεις ευθύνης σε εθνικά ευαίσθητες συνοριακές  γραμμές και αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στην αρχαιολογία και στην αστρονομία.

Πεποίθηση του είναι, πως η ευημερία βασίζεται στη  παραδειγματισμό του παρελθόντος  και την αξιοποίηση της γνώσης!

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο