Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Οι Αλήθειες του Νίκου Δένδια

Οι Αλήθειες του Νίκου Δένδια

Τελευταία ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας μας δήλωσε ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανησυχεί για τη σταθερή αναθεωρητική πολιτική εναντίον της χώρας μας και για τους Τουρκικούς εξοπλισμούς.

Απλά λέει την αλήθεια κόντρα στην δήθεν «διακήρυξη των Αθηνών» σε αντίθεση με τις «θέσεις» Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη – ΕΛΙΑΜΕΠ και λοιπών Εθνομηδενιστών.

Επαναλαμβάνει της αλήθειες που οι «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» και ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου τονίζουν επί χρόνια εις «ώτα μη ακουόντων».

Ήτοι:

  1. Σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία θα είμαστε ΜΟΝΟΙ. Κανείς «σύμμαχος» δεν θα είναι μαζί μας.
  2. Η Τουρκία εξοπλίζεται σε φρενήρη ρυθμό. Αναπτύσσει αμυντική βιομηχανία ώστε αφενός να προωθεί «πολιτική ισχύος» και να κερδίζει χωρίς πόλεμο και αφετέρου να εξάγει αμυντικό εξοπλισμό με πολιτικά και οικονομικά οφέλη.
  3. Οι απαιτήσεις της κατά της Ελλάδος συνεχώς επεκτείνονται. Μετά το πογκρόμ στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο και την οριστική εκδίωξη του εκεί Ελληνισμού, την εισβολή και κατοχή του 35% της Κύπρου, τα Ίμια, οι γκρίζες ζώνες, το casus belli, το Τουρκολιβυκό μνημόνιο, την γαλάζια πατρίδα, την αποστρατικοποίηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, ήρθε η γαλάζια πατρίδα με τουρκικό το μισό Αιγαίο και τουρκική όλη την ανατολική Μεσόγειο από Ρόδο – Κάρπαθο – Κρήτη εώς Κύπρο. Και πάντα η υπονόμευση της Θράκης και ο εκτουρκισμός Πομάκων-Ρομά.
  4. Η Τουρκία περικυκλώνει την Ελλάδα. Το σύμφωνο στρατιωτικής αλλά και επιχειρηματικής συνεργασίας με την Αλβανία, οι βάσεις στη Λιβύη, σε συσχέτιση με ισχυρό ναυτικό και δικά της αεροπλάνα stealth 5ης γενιάς (ΚΑΑΝ), έχουν σκοπό να μας ρίξει ξανά στη «θάλασσα».
  5. Η Τουρκική πολιτική συμφιλίωσης- συνεργασίας με κράτη της περιοχής όπως τα ΗΑΕ, η Σαουδική Αραβία, αλλά κυρίως η Αίγυπτος – χώρες με τις οποίες είχαμε υπογράψει συμφωνίες συνεργασίας- μόνο αρνητικές συνέπειες θα έχουν για τα Εθνικά μας συμφέροντα και την ΑΟΖ μας.

Και εμείς – εν όλων αυτών – τί κάνουμε ; Νομοθετούμε για τους ΛΟΑΤΚΙ+ και άλλα θλιβερά: Επ’ αυτών θα επανέλθουμε.

-Ο-
Πρόεδρος

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Δώσε μας την δύναμη, να γίνουμε η ”φωνή σου”

Οι Πατριώτες ετοιμάζονται για τις Ευρωεκλογές, όποια/ος επιθυμεί να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής παρακαλούμε να παρακαλούμε συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ εδώ.

Οι Πατριώτες θα είμαστε δυνατοί στην Ευρωβουλή! 

 
Μετάβαση στο περιεχόμενο