Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Οι πολίτες «αγκαλιάζουν» τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – Περιοδεία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Οι πολίτες «αγκαλιάζουν» τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – Περιοδεία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα της 4ήμερης περιοδείας του Πρόεδρου των Πατριώτες – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου  σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. 
 
Ο κόσμος ”αγκάλιασε” τον κ. Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και πλέον όλοι οι πατριώτες αντιλαμβάνονται πως αποτελεί την μοναδική σοβαρή επιλογή για τις ευρωεκλογές!
 
Η πιο συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα, όταν ο κ.  Πρόδρομος Εμφιετζόγλουμε συναντήθηκε με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη στο Διδυμότειχο.  Ο κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου είχε λόγια παρηγοριάς προς τους χαροκαμένους γονείς, που συνεχίζουν ένα  τιτάνιο αγώνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινωνίας, στο φλέγον θέμα της βίας κατά των γυναικών.
 
 
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου
 
Συνάντηση ουσίας είχε ο Πρόεδρος του κόμματος Πατριώτες – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με τον κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου Δήμαρχο Διδυμοτείχου. Συζήτησαν επισταμένως όλα τα τοπικά προβλήματα και τις θέσεις των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Θρακιώτες.
 
 
Συνάντηση με Θρακιώτες
 
Συνάντηση με μέλη και φίλους του κόμματος Πατριώτες – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου είχαν ο Πρόεδρος κ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και ο Υπεύθυνος Περιφέρειας Αν Μακεδονίας Θράκης Πέτρος Τσολιάς. Η συζήτηση μαζί τους αφορούσε τα μεγάλα και ανοικτά εθνικά θέματα, τα ζητήματα της επικαιρότητας και τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Θρακιώτες. Οι δύο άνδρες, αφού  δέχθηκαν την αγάπη και συμπαράσταση των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, πρότειναν συγκεκριμένες και κοστολογημένες λύσεις σε κάθε πρόβλημα.
 
 
Συνάντηση με φίλους του κόμματος στη Δράμα
 
Στη Δράμα και σε μία κατάμεστη αίθουσα έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ Περιφέρειας Αν Μακεδονίας και Θράκης.  
 
Πλήθος Δραμινών σφίξανε το χέρι του Προέδρου Πρόδρομος Εμφιετζόγλου  και μοιράστηκαν μαζί του προβληματισμούς για το μέλλον της περιοχής  και της πατρίδας μας. Επίσης, ανακοινώθηκε ο πρώτος υπ. Ευρωβουλευτής των Πατριωτών, ο Υπεύθυνος της τοπικής Περιφερειακής Οργάνωσης Πετρος Τσολιας  . 
 
 
Επίσκεψη του Προέδρου κ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στην ακριτική Προσοτσάνη
 
Επίσκεψη του Προέδρου κ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στην ακριτική Προσοτσάνη, συνοδευόμενου από τον Υπεύθυνο Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Πέτρος Τσολιάς.  Είχε επίσης συνάντηση με το Δήμαρχο Θεόδωρο Αθανασιάδη στο Δημαρχείο και συζήτηση με τους δημοτικούς υπαλλήλους. 
 
 
Επίσκεψη στις Σέρρες
 
Στις Σέρρες και στο ξενοδοχείο ”Ελπίδα” βρέθηκε ο Πρόεδρος των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.  Το μήνυμα της αντίστασης έρχεται από την Μακεδονία μας. Μία περιοχή, όπου την πρόδωσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με την Συμφωνία των Πρεσπών.   Η ομιλία του Προέδρου ήταν πύρινη και αγκαλιάστηκε από τους πολίτες που βρέθηκαν εκεί!
 
Οι Πατριώτες θα είμαστε δυνατοί στην Ευρωβουλή! 

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Δώσε μας την δύναμη, να γίνουμε η ”φωνή σου”

Οι Πατριώτες ετοιμάζονται για τις Ευρωεκλογές, όποια/ος επιθυμεί να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής παρακαλούμε να παρακαλούμε συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ εδώ.

Οι Πατριώτες θα είμαστε δυνατοί στην Ευρωβουλή! 

 
Μετάβαση στο περιεχόμενο