Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » presskit.gr – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ: “Η Πατριωτική Ένωση είναι έτοιμη να δώσει την μάχη”

presskit.gr – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ: “Η Πατριωτική Ένωση είναι έτοιμη να δώσει την μάχη”

Περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας έχει ξεκινήσει ο πρόεδρος του πολιτικού κόμματος Πανελλήνια Πατριωτική ένωση Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Σκοπός των επισκέψεων του είναι η γνωστοποίηση δημιουργίας πολιτικού φορέα και η ενημέρωση των πολιτών για τις αρχές που θα υπηρετήσει το νεοσύστατο κόμμα. Η περιοδεία έχει ξεκινήσει από πόλεις της Μακεδονίας και θα επεκταθεί σταδιακά  σε όλη την επικράτεια. Σε μια εποχή που οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και παράλληλα υπάρχουν φήμες για πρόωρες εκλογές ο πρόεδρος του κόμματος Πατριωτική ένωση επιδιώκει να είναι προετοιμασμένος για να δώσει άλλη μια μάχη στον πολιτικό στίβο την φορά αυτή.

Με δηλώσεις του στα ΜΜΕ έχει επισημάνει την κρισιμότητα της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα και το πόσο σημαντικό είναι οι Έλληνες να είναι ενωμένοι . Το κάλεσμα που κάνει στην κοινωνία δεν μπαίνει κάτω από το πρίσμα πολιτικών ταυτοτήτων μια και ο ίδιος δηλώνει, ότι τέτοιου τύπου προσπάθειες το μόνο που προσφέρουν είναι διχασμό. Σε κάθε περιοχή που επισκέπτεται, φροντίζει να συζητά τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και να τοποθετείται με θέσεις  για την επίλυση τους.

Πυλώνες του κόμματος με βάση την ιδρυτική διακήρυξη είναι: η υπογεννητικότητα, θέματα εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής , η στήριξη της οικογένειες και  η προστασία και διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού κ.α.  Το κάλεσμα στους πολίτες για συμμετοχή στο νέο πολιτικό φορέα γίνεται από από τα ΜΜΕ και την σελίδα του κόμματος https://www.patriotespe.gr/

 
 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο