Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » politischios.gr – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου: “Ορκίζομαι στο ευαγγέλιο, ότι λέω θα το κάνω”

politischios.gr – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου: “Ορκίζομαι στο ευαγγέλιο, ότι λέω θα το κάνω”

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Χωρίς Χρώμα” του ΑΡΤ TV καλεσμένος του δημοσιογράφου Γ. Βαθιώτη , ο πρόεδρος του πολιτικού κόμματος “Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση” , Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο για το δημογραφικό, απάντησε: “Με ψίχουλα που μοιράζουν σε πολύτεκνους και οικογένειες δεν λύνεται το πρόβλημα. Χρειάζονται κίνητρα σοβαρά, για να επιστρέψουν οι νέοι που έχουν φύγει στο εξωτερικό και στήριξη στην Ελληνική οικογένεια”. 

Η Ελλάδα μπορεί να γίνει παράδεισος αν αξιοποιήσει τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου. Πρέπει να σταματήσουμε να παρακαλάμε τον Putin για να μας δώσει φυσικό αέριο”. Για την κατάσταση στην οικονομία ανέφερε, ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις υπερχρέωσαν την χώρα με αποτέλεσμα να εξαθλιώσουν τους Έλληνες. Για τα δάνεια και τους πλειστηριασμούς δήλωσε ότι κανένας δεν θα χάσει το σπίτι του. Θα επανεξεταστούν όλα και θα βρεθεί τρόπος με μικρές μηνιαίες δόσεις να γίνει αποπληρωμή.

Τέρμα οι μίζες και οι ημέτεροι, θα υπάρξει αξιοκρατία, είπε με έμφαση.” Καλώ όλους τους Έλληνες χωρίς να με ενδιαφέρει σε ποια πολιτική παράταξη ανήκουν να έλθουν κοντά στην Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση και να στηρίξουν την προσπάθεια μας να μπούμε στην Βουλή. Μόνο έτσι θα είναι σίγουροι ότι θα υπάρχει κάποιος στο κοινοβούλιο που δεν έχει σε κανένα υποχρέωση και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για το καλό αυτού του τόπου. Ότι λέω το κάνω, αυτό το έχω αποδείξει”. 

 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο