Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ψάχνουν αποδιοπομπαίο τραγο #591

Ψάχνουν αποδιοπομπαίο τραγο #591

Όπως είχαμε προβλέψει, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην πάγια συνταγή του αποδιοπομπαίου τράγου εις ό,τι αφορά τη διαχείριση του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών. Αυτό δεν μαρτυράται μόνον από την εστίαση στο πρόσωπο του σαφώς ακατάλληλου σταθμάρχη – ποιος τον τοποθέτησε εκεί άραγε, φυσικού αυτουργού σ’ αυτό το δράμα, από τα φιλοκυβερνητικά μέσα.

Διαφαίνεται και από το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν τηρεί καν τα προσχήματα, διορίζοντας στη θέση του παραιτηθέντος υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχιλλέως Καραμανλή, τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Τον συνομιλητή του Φουρθιώτη, πρόσωπο του στενού κύκλου του πρωθυπουργού, του οποίου η μοναδική σχέση με το αντικείμενο του εν λόγω υπουργείου είναι η συγγένειά του ιδιοκτήτες μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών, που μονοπωλούν τα τελευταία χρόνια όλες τις μεγάλες εργολαβίες Δημοσίων Έργων.

Είναι δε φαιδρό και προκλητικό το ότι η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος θα διενεργηθεί από διορισμένους «επίλεκτους» του κ. πρωθυπουργού και της κυβερνήσεώς του, παρ’ ότι υπάρχουν όργανα της πολιτείας, αρμόδια για τέτοιες αποστολές και σίγουρα πολύ πιο αξιόπιστα.

-Ο-
Εκπρόσωπος Τύπου

Παναγιώτης Δούμας

Μετάβαση στο περιεχόμενο