Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Στην Πελοπόννησο ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και στελέχη της Πατριωτικής Ενώσεως #544

Στην Πελοπόννησο ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και στελέχη της Πατριωτικής Ενώσεως #544

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Προέδρου της Πατριωτικής Ενώσεως Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και σειράς στελεχών του κόμματος στην Πελοπόννησο.
Την αρχή έκανε την Πέμπτη ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, επισκεπτόμενος την Αργολίδα. Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Επιμελητηρίων Πελοποννήσου Φώτη Δαμούλο, στο Επιμελητήριο Αργολίδος αλλά και τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο  ΟΚΕ Ελλάδος, Φώτη Κολεβέντη στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας. Συνάντηση είχε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και με τον Ιατρό Παύλο Δαγρέ, εκπρόσωπο του Σωματείου κατά της Διαφθοράς. Ακολούθως παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικά μέσα.
Την  Παρασκευή, ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως μετέβη στον Πύργο, συνοδευόμενος από τον συντονιστή Ηλείας του κόμματος Χάρη Μιχαλακόπουλο, τον εκπρόσωπο Τύπου Παναγιώτη Δούμα και τον συντονιστή Νοτίου Τομέα Ανδρέα Νικολόπουλο.

Παρέστη στην δοξολογία και την λιτανεία της εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, ενώ αμέσως μετά συμμετείχε σε δεξίωση που παρέθεσε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στο Δημαρχείο της Πόλης, μαζί με τον αν. υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τους βουλευτές του νομού και τους εκπροσώπους της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Συνάντηση είχε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και με τον Μητροπολίτη Πύργου Αθανάσιο με τον οποίο είχε θερμή συζήτηση και στον οποίο εδώρισε αντίγραφο του πίνακα «Κρυφό Σχολειό» και σειρά βιβλίων του.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως μετέβη στα τοπικά γραφεία του κόμματος, όπου συμμετείχε στην κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας, ενώ μετά το πέρας της εκδηλώσεως παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικά μέσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και για το έργο του αυτοκινητόδρομου Πάτρας – Πύργου, το οποίο όπως σημείωσε εάν δεν είχε εκχωρηθεί σε άλλον κατασκευαστή θα είχε ολοκληρωθεί εδώ και ενάμιση χρόνο. Ερωτηθείς σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητα του Κώστα Τζαβάρα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, υπογράμμισε ότι τον γνωρίζει και τον εκτιμά και ως εκ τούτου θα χαιρόταν να τον έβλεπε Περιφερειάρχη εάν τον επιλέξει ο λαός.

Το Σάββατο κλιμάκιο της Πατριωτικής Ενώσεως αποτελούμενο από τον συντονιστή Ηλείας Χάρη Μιχαλακόπουλο, τον εκπρόσωπο Τύπου Παναγιώτη Δούμα και τον συντονιστή Νοτίου Τομέα Ανδρέα Νικολόπουλο έκανε περιοδεία στα ορεινά χωριά της Αρχαίας Ολυμπία, επισκεπτόμενοι τη Φολόη, το Κουμάνη, το Λάλα και τις Μηλιές, συναντώντας και συζητώντας με κατοίκους. Στο Κούμανη πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων της Ιστορίας «Χαράλαμπος Βιλαέτης», Φώτη Βερβίτα.

Την Κυριακή ο εκπρόσωπος Τύπου Παναγιώτης Δούμας παρευρέθη στο Μνημόσυνο του κυβερνήτου του υποβρυχίου “Παπανικολής” Μίλτωνος Ιατρίδη, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού, κατέθεσε στέφανο στο μνημείο του ήρωα και εν συνεχεία παρευρέθη στην εκδήλωση των διοργανωτών για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτάς των.

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο