Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Συμμετοχή Πατριωτικής Ένωσης σε επετειακές εκδηλώσεις και καταθέσεις Στεφάνων #317

Συμμετοχή Πατριωτικής Ένωσης σε επετειακές εκδηλώσεις και καταθέσεις Στεφάνων #317

Η Πατριωτική Ένωση τίμησε την επέτειο του «ΟΧΙ» με τη συμμετοχή των στελεχών της σε εορτασμούς ανά την Ελλάδα.

O Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παναγιώτης Δούμας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο βουλευτή και συντονιστή του νομού Ηλείας, Χάρη Μιχαλακόπουλο και στελέχη του κόμματος, βρέθηκε στον Πύργο, όπου κατέθεσε στέφανο στον Αδριάντα του ηρωικού κυβερνήτου του υποβρυχίου «Παπανικολής».

Στη Θεσσαλονίκη κλιμάκιο στελεχών και υποψηφίων της Πατριωτικής Ενώσεως, με επικεφαλής τον συντονιστή Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Νταπούλια, κατέθεσε στεφάνι στο Δήμο Παύλου Μελά.

Την προηγούμενη ημέρα, 27 Οκτωβρίου ξανά στην Θεσσαλονίκη, αντιπροσωπεία της Πατριωτικής Ένωσης αποτελούμενη από τον συντονιστή Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιο Α΄ Θεσσαλονίκης Δημήτριο Νταπούλια, τα στελέχη Σιώκο Απόστολο, Κωνσταντίνο Μελετιάδη και Γιώργο Μελετίδη ( Α’ Θεσσαλονίκης), Μαρίνα Καλτσά-Χατζοπούλου (Ξάνθης), συμμετείχε στο μνημόσυνο των εθνομαρτύρων Κωνσταντίνου Κατσίφα και Συνταγματάρχη Βασιλείου Αβδελά που τελέσθηκε στον κοιμητηριακό ναό της Ευαγγελίστριας Θεσσαλονίκης. 

Ακολούθησε τρισάγιο στο μνήμα του Βασιλείου Αβδελά. Την εκδήλωση διοργάνωσε η «Επιτροπή Μνήμης» εκ μέρους της οποίας μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κουριαννίδης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική».

Στην πόλη της Λάρισας εκ μέρους της Πατριωτικής Ένωσης, στεφάνι ανήμερα της Εθνικής Επετείου, κατέθεσε στο μνημείο ηρώων της πόλης ο υποψ. Βουλευτής  Γιώργος Δασκαλούλης, συνοδευόμενος  από την υπεύθυνη λειτουργίας των γραφείων της Λάρισας Αλεξάνδρα Σιούτα.

Tην προηγούμενη ημέρα οι υποψήφιοι βουλευτές της Πατριωτικής Ένωσης Γιάννης Ηλιούδης και Γιώργος Δασκαλούλης μίλησαν σε εκδήλωση που διοργάνωσαν το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου, ο πολιτιστικός σύλλογος «Εταιρία Φίλων Λόγιας Παράδοσης», το σωματείο προάσπισης ανθρώπινων δικαιωμάτων «ΑΣΠΙΔΑ» και οι «Φίλοι Λάρισας του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου», στην αίθουσα του εμπορικού επιμελητηρίου Λάρισας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης κος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Κατάθεση στεφάνων έγινε και στην Σαλαμίνα, από την υποψήφια βουλευτή Μαργαρίτα Αβραντίνη, η οποία συνοδευόταν από τον υπεύθυνο οργάνωσης Β΄ Πειραιά Παναγιώτη Καπαμά.

Στην Δράμα ο  Πέτρος Τσολιάς, συντονιστής Ανατολικής Μακεδονίας, συνοδευόμενος από την υποψήφια βουλευτή Δράμας της Πατριωτικής Ένωσης Ελένη Παπαδοπούλου, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ελευθερίας.

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο