Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Συμμετοχή στο 4ο Συμπόσιο του Πατριωτικού Συνδέσμου με τίτλο «Ο Αφελληνισμός της Ελλάδος» #261

Συμμετοχή στο 4ο Συμπόσιο του Πατριωτικού Συνδέσμου με τίτλο «Ο Αφελληνισμός της Ελλάδος» #261

Στο 4ο Συμπόσιο του Πατριωτικού Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Άνδρο, με τίτλο «Ο Αφελληνισμός της Ελλάδος» συμμετείχε η Πατριωτική Ένωση με κλιμάκιο στελεχών της και επικεφαλής τον Υπεύθυνο Οργανώσεως του κόμματος, Στέφανο Γούλα. Συντονιστής της εκδηλώσεως ήταν ο υποψήφιος βουλευτής της Πατριωτικής Ενώσεως στη Β’ Πειραιώς, Γιάννης Διαβάτης, ενώ κατά τη διάρκειά της, ο οικοδεσπότης της εκδηλώσεως, επικεφαλής του Πατριωτικού Συνδέσμου και υποψήφιος βουλευτής Β1-Βορείου Τομέως Αθηνών, κ. Ιωάννης Μαλταμπές, ανέγνωσε στους παρευρισκομένους τον κάτωθι χαιρετισμό της Πατριωτικής Ενώσεως:

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Η Πατριωτική Ένωση και ο Πρόεδρός της χαιρετίζουν με ιδιαίτερη χαρά το συμπόσιο αυτό, τους συμμετέχοντες σε αυτό και κυρίως τους οικοδεσπότες του, τον Πατριωτικό Σύνδεσμο και τον κ. Ιωάννη Μαλταμπέ.

Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος από την αρχή κιόλας της πορείας μας, απετέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνος μας, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι είμαστε κυριολεκτικά μία πατριωτική ένωση. Ο ακούραστος Γιάννης Μαλταμπές αποτελεί στυλοβάτη του κινήματός μας και μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που περιστοιχίζουν τον πρόεδρό μας, Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.

Ο Αφελληνισμός της Ελλάδος! Ποιος θα το φανταζόταν, ότι 100 χρόνια μετά τον αφελληνισμό της Μικρασίας, έχοντας επιβιώσει σ’ έναν ισοπεδωτικό παγκόσμιο πόλεμο και έχοντας αποκρούσει την κομμουνιστική απειλή, η Ελλάδα σε συνθήκες ειρήνης θα ερχόταν αντιμέτωπη με τον αφελληνισμό της;

Ποιος θα φανταζόταν πριν μερικές δεκαετίες ότι θα ενδίδαμε αμαχητί στον εποικισμό μας από εξ’ ανατολών βαρβάρους;

Ποιος θα φανταζόταν ότι θα ξεπουλούσαμε το όνομα και την τιμή της Μακεδονίας μας, για την οποία τόσο αίμα έχυσαν οι Έλληνες;

Ποιος θα το φανταζόταν, ότι θα ήμαστε σήμερα αντιμέτωποι με το βιολογικό θάνατο του γένους μας, γερνώντας και παραμένοντας αδρανείς, παρακολουθώντας απλά από τον καναπέ σε μία τηλεόραση την αντίστροφη μέτρηση πριν τον απόλυτο αφανισμό μας;

Και ποιος θα το φανταζόταν ότι ένα έθνος με τόσο τεράστια ιστορία και τόσο βαθιά ριζωμένες μέσα του την πίστη και τις εθνικές παραδόσεις θα ενέδιδε τόσο γρήγορα στον πολιτισμικό μαρξισμό, που μεθοδεύει την εκθήλυνση της νεολαίας μας, τη βιολογική και πνευματική στείρωση της Ελληνίδας και τον απόλυτο ευνουχισμό του Έλληνα;

Η Ελλάδα πεθαίνει μέρα με τη μέρα. Ακόμη και στο πιο αισιόδοξο σενάριο, σε εκατό χρόνια από σήμερα δε θα υπάρχουν Έλληνες.

Χρειάζεται ένα θαύμα!

Εμείς, ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αλλά και ως απόγονοι του Λεωνίδα, του Μιλτιάδη, του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και του Κανάρη έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε στα θαύματα!

Έχουμε λοιπόν πίστη! Έχουμε όμως και κάτι άλλο. Έχουμε χρέος! Κι αν η πίστη κρατά την ελπίδα ζωντανή, το χρέος είναι αυτό που γεννά τη δράση! Αυτό το χρέος είναι που οδήγησε όλους εσάς να αφήσετε τα σπίτια σας για να συναντηθείτε εδώ σήμερα.

Και δε μιλάμε φυσικά για ένα υλικό χρέος, αλλά για κάτι πολύ σημαντικότερο. Μιλάμε για το χρέος που περιγράφει τόσο γλαφυρά αλλά και εύστοχα και διαχρονικά ο εθνικός μας ποιητής, ο Κωστής Παλαμάς:

Χρωστάμ(τ)ε

και σε όσους ήρθαν, πέρασαν,

θα ’ρθούνε, θα περάσουν.

Κριτές, θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί.

Αυτή είναι η κινητήριος δύναμις της Πατριωτικής Ενώσεως. Αυτό το χρέος είναι που ωθεί τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου να οργώνει την Ελλάδα και να διακηρύττει τον τρόπο με τον οποίο θα φέρουμε την πατρίδα μας στη θέση που της αξίζει. Τη θέση που θα την ήθελαν οι ένδοξοι πρόγονοί μας, τη θέση που αξίζει το αίμα που χύθηκε για να μπορούμε να χαιρόμαστε αυτήν την παραδεισένια χώρα. Αλλά και τη θέση που θα πρέπει να βρίσκεται για να μπορούν και τα παιδιά και τα εγγόνια μας να απολαμβάνουν τους καρπούς τόσων και τόσων θυσιών.

Η Πατριωτική Ένωση σε πείσμα των κοσμοπολιτών, απάτριδων οικονομιστών και υλιστών, που οδήγησαν και οδηγούν εκ νέου την πατρίδα μας στη χρεοκοπία και τους Έλληνες στον απόλυτο εξανδραποδισμό, έχει στην κορυφή του προγράμματός της το δημογραφικό.

Και δεν είναι τυχαίο αυτό. Είναι απολύτως λογικό. Γιατί τι νόημα θα έχει να σώσουμε την οικονομία της Ελλάδος, αν αυτή στο μέλλον θα είναι απλά ένας γεωγραφικός χώρος και θα την κατοικούν μη-Έλληνες;

Νοιαζόμαστε όμως και για τα δεινά του ελληνικού λαού, ο οποίος φτωχοποιείται και θα πρέπει άμεσα να διασωθεί, ώστε να μπορέσει εν συνεχεία να πραγματοποιήσει το θαύμα, για το οποίο μιλάμε.

Η Ελλάς διαθέτει τον πλούτο, με τον οποίο ο Θεός την όπλισε για να μπορεί να διαπρέπει για δεκάδες, εκατοντάδες γενιές ακόμη. Γιατί, μιας και βρισκόμαστε στο Αιγαίο, το Αιγαίο δεν ανήκει, όπως κάποιοι απάτριδες, εθνόφοβοι και ανθέλληνες λένε, στα ψάρια του. Το Αιγαίο ανήκει στους Έλληνες. Κι όχι μόνο στον εφήμερο λαό, αλλά σ’ αυτούς που πέρασαν και σ’ αυτούς που θα ‘ρθουν. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απεμπολεί τα δώρα που μας έδωσε ο Θεός και το αίμα που χύθηκε για να τα υπερασπιστούμε.

Η Πατριωτική Ένωση είναι ένα εθνικό ψηφοδέλτιο. Είναι το όχημα για κάθε πατριώτη, για καθέναν που διατηρεί το έθνος στην πρώτη θέση μέσα στην καρδιά και την ψυχή του, για να πετύχουμε ένα θαύμα.

Σας καλούμε λοιπόν να ακολουθήσετε όλοι το παράδειγμα που πρώτος έδωσε ο Γιάννης Μαλταμπές και ο Πατριωτικός Σύνδεσμος και να συσπειρωθείτε γύρω από έναν άνθρωπο που μπορεί να μας οδηγήσει στην επιτυχία. Έναν ευπατρίδη που όλοι θα συμφωνήσετε ότι αποτελεί ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής. Έναν Έλληνα, που πρώτα πρόσφερε στην πατρίδα του και μετά ήρθε να ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού. Και δεν είναι άλλος αυτός από τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου!

Καλή επιτυχία στην εκδήλωσή σας!

-ΤΟ-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο