Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Σύμπραξη με το Κίνημα Ελλήνων Εξωτερικού #31

Σύμπραξη με το Κίνημα Ελλήνων Εξωτερικού #31

Με τιμή και χαρά ανακοινώνουμε την σύμπραξη σε κοινό αγώνα της Πανελλήνιας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ με το Κίνημα Ελλήνων Εξωτερικού με έδρα την Στοκχόλμη Σουηδίας.

Το Κίνημα Ελλήνων Εξωτερικού αποτελεί την πρώτη Συντονισμένη και Ανεξάρτητη Κίνηση Εκτός Συνόρων, για τη συσπείρωση των Απανταχού Ελλήνων του Εξωτερικού, με σκοπό την  Άμεση Συνεργασία τους, με τους Έλληνες του Εσωτερικού, για ένα νέο ξεκίνημα της Πατρίδας. Έχει ως κύριο στόχο την προάσπιση των Ελληνικών Εθνικών, Οικονομικών, Κοινωνικών και Επιχειρηματικών Συμφερόντων στην Διεθνή Κοινότητα, με ταυτόχρονη προαγωγή της εσωτερικής ευημερίας της κοινωνίας της Ελλάδας. Αποτελεί την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια γεφύρωσης των Αποδήμων Ελλήνων με τους Έλληνες στο Εσωτερικό της Πατρίδας. Όλοι ενωμένοι μπορούν να διαφυλάξουν το παρόν του Ελληνισμού και να δημιουργήσουν από κοινού ένα ασφαλές και ευοίωνο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Στη προκαταρκτική συνάντηση συνεργασίας έλαβαν μέρος, για την Πατριωτική Ένωση, ο Πρόεδρος κος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και για το Κίνημα Ελλήνων Εξωτερικού, ο Πρόεδρος κος Αθανάσιος Ρουμελιώτης και ο Αντιπρόεδρος κος Αναστάσιος Δημπάρης. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο