Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Συνέντευξη τύπου του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθέσεως

Συνέντευξη τύπου του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθέσεως

Συνέντευξη τύπου έδωσε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης  Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στο Συνεδριακού κέντρο ″Nικόλαος Γερμανός″ της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Ο κ. Εμφιετζόγλου αναφέρθηκε στις πρόσφατες πλημμύρες και τα εγκληματικά κυβερνητικά  λάθη που έγιναν στο τομέα της πρόληψης, στα έργα που δεν έγιναν και στις προσπάθειες  συγκάλυψης και απόκρυψης γεγονότων και ευθυνών. Μίλησε για τις πρόσφατες φωτιές και για την αδιανόητη ολιγωρία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση τους. Ταυτόχρονα παντού «φυτρώνουν» ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά, ενώ τα εργοστάσια λιγνίτη που θα μας εξασφάλιζαν φθηνή ενέργεια κλείνουν.  

Παράλληλα η εκμετάλλευση των δανειοληπτών από τα funds συνεχίζεται, ενώ η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα με την επέκταση των χωρικών υδάτων της χώρας μας στα 12 μίλια, αλλά ετοιμάζεται να παραχωρήσει το μισό Αιγαίο στους Τούρκους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική».

-ΤO-

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο