Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Τα Γλυπτά και οι Εκλογές #14

Τα Γλυπτά και οι Εκλογές #14

Και βέβαια πρέπει να επιστραφούν τα γλυπτά του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο. Ήδη έχει καθυστερήσει η επιστροφή τους. Η Αθήνα έχει το κατάλληλο Μουσείο, απέναντι από την Ακρόπολη, με πολύ καλύτερες συνθήκες από αυτές του Βρετανικού.

Η Μελίνα με την γοητεία και την ψυχή της ξεκίνησε την προσπάθεια. Και κάθε προσπάθεια είναι άξια επαίνου. Η συνολική διεκδίκηση για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, υποστηρίζεται από όλους τους Έλληνες και δεν είναι δυνατόν να συσχετισθεί με κανένα τρόπο με αλλότρια, όπως π.χ. οι εκλογές.

Η Πανελλήνια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ καλεί τον κ. Μητσοτάκη να συνεχίσει τη διεκδίκηση για να πετύχει την επιστροφή των γλυπτών. Τον προτρέπει όμως να μην συσχετίσει το θέμα αυτό με τις επικείμενες εκλογές. Θα ήταν μεγάλη προσβολή το αντίθετο.

Ομοίως, η Πανελλήνια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ τον καλεί να μην χρησιμοποιεί επικοινωνιακά το θέμα για τυχούσα συμφωνία με την Τουρκία, αντίθετη με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα Εθνικά μας συμφέροντα.

Η Πανελλήνια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, με την βοήθεια του Ελληνικού λαού δεν θα επιτρέψει καμία συμφωνία για την επέκταση των χωρικών υδάτων σε ολιγότερα των 12 ν.μ. και οιαδήποτε παραχώρηση στην Ελληνική ΑΟΖ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο