Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Τα Ιωάννινα αγκάλιασαν τους «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ»

Τα Ιωάννινα αγκάλιασαν τους «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ»

Νέα δυναμική αναπτύσσουν οι «Πατριώτες» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Το νέο κόμμα, αρχίζει πλέον να ακούγεται παντού, με την Περιφέρεια ήδη να αγκαλιάζει το νέο ξεκίνημα.

Ο πρόεδρος Δρ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, βρέθηκε τις ημέρες της εθνικής επετείου στα Ιωάννινα. Εκεί, οι πολίτες έσπευσαν να τον γνωρίσουν, να τον συναντήσουν και να του θέσουν τους προβληματισμούς τους σε όσα συμβαίνουν σήμερα στην πόλη και τη χώρα. Έδειξαν ότι είναι δίπλα του σε αυτή τη νέα «αρχή».

Στις 26-10-23, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου είχε συνάντηση με την Νομαρχιακή του κόμματος, ενώ ακολούθησε γεύμα με την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γοργόλη, όπου τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα της Περιφέρειας. Επίσης, παρών ήταν και ο Νίκος Σουτόπουλος, σχολικός σύμβουλος όπου τον ενημέρωσε για θέματα Παιδείας.

Στις 27-10-23, το πρωί, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου έδωσε συνέντευξη στο κανάλι «Ioannina TV», η οποία μέσω digea μεταδόθηκε σε Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία, Ιόνιο, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο. Ο πρόεδρος του κόμματος «Πατριώτες» έδωσε επίσης συνέντευξη στο «Epirus Top», η οποία μεταδόθηκε στους απόδημους σε Αμερική και Ευρώπη και στον Γ. Τσουμάνη για την «Πύλη του Ρωμανού».

Το μεσημέρι της ίδια ημέρας, ο Πρόδρομος Εφιετζόγλου γευμάτισε στη Λέσχη Αξιωματικών Ιωαννίνων, με τον Αντιστράτηγο ε.α Ευ. Παπαδόπουλο, τον Καθηγητή της ΣΣΕ Κ. Γρίβα και τον Δ/ντη Περιφερειακών Οργανώσεων Αν. Νικολόπουλο, όπου και συζήτησαν θέματα εθνικού, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος. Το απόγευμα, ήταν βασικός ομιλητής στην εσπερίδα  της νεοϊδρυθείσας Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (Κοιν.Σ.Επ.) «Εναλλακτικές Αποδράσεις» με θέμα: «Το έπος του 1940 – Φωτοδότης της σύγχρονης Ελλάδας». Πρόεδρος της εσπερίδας ήταν ο πολιτευτής και υπεύθυνος Ηπείρου του κόμματος «Πατριώτες», Γιώργος Γοργόλης, ο οποίος και βράβευσε τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.

Στις 28-10-23, ο Πρόεδρος συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου. Παρέστη στη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό  Αγίου Αθανασίου, όπως και στη δεξίωση της Περιφέρειας Ηπείρου, παρουσία του Αλέξανδρου Καχριμάνη, ο οποίος του απένειμε τιμητικό λεύκωμα με τους Ηπειρώτες ευεργέτες. Στη συνέχεια, παρακολούθησε τη μεγαλειώδη παρέλαση.

Μετά το πέρας της παρέλασης, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, παρουσία του υπεύθυνου Ηπείρου του κόμματος «Πατριώτες», Γιώργου Γοργόλη αλλά και την συμμετοχή κομματικών στελεχών, αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα και τους στόχους του κόμματος «Πατριώτες». 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο