Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Τα συστημικά κόμματα ταυτίζονται, δυστυχώς, στην προσέγγιση των Εθνικών θεμάτων, της παράνομης μεταναστεύσεως και του εθνομηδενισμού #467

Τα συστημικά κόμματα ταυτίζονται, δυστυχώς, στην προσέγγιση των Εθνικών θεμάτων, της παράνομης μεταναστεύσεως και του εθνομηδενισμού #467

Εν όψει των προσεχών εθνικών εκλογών, ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να παρασυρθεί στις επιλογές του, ούτε από τα υποτιθέμενα επιτεύγματα του Κυβερνητικού κόμματος, ούτε από τα επιτήδεια συνθήματα των συστημικών αντιπολιτευομένων κομμάτων, που επικεντρώνονται στα θέματα της καθημερινότητας και των Κυβερνητικών σκανδάλων, αλλά σιωπούν σκοπίμως στα μεγάλα εθνικά θέματα, στην παράνομη μετανάστευση και το δημογραφικό και στην απροκάλυπτη προβολή και προώθηση της εθνικής αποδομήσεως και του εθνομηδενισμού.

Στα θέματα, δυστυχώς, αυτά, που είναι καίρια για τη συνέχεια του Ελληνισμού και το εθνικό μας μέλλον, τόσο το Κυβερνητικό κόμμα όσο και τα συστημικά αντιπολιτευόμενα κόμματα έχουν, με μικρές παραλλαγές, τις ιδίες περίπου θέσεις. Το είδαμε στη Συμφωνία των Πρεσπών. Το βλέπουμε στην πολιτική για την παράνομη μετανάστευση και για το πως πρέπει να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα. Το βλέπουμε στο πως όλα αυτά τα κόμματα αντιμετωπίζουν την πολύμορφη προπαγάνδα, που αποβλέπει στη διάσπαση της εθνικής συνοχής και στην αποδόμηση της Ελληνικής παιδείας και της εθνικής κοινωνίας, με πρόσχημα την περιβόητη ” πολυπολιτισμική ” κοινωνία.

Η Πατριωτική Ενωση καλεί γι’ αυτό τον Ελληνικό λαό να ενισχύσει αποφασιστικά τα πατριωτικά κόμματα και σε πρώτη θέση την Πατριωτική Ενωση, για να στείλει μήνυμα και στα συστημικά κόμματα ότι ματαιοπονούν όσοι πιστεύουν ότι ο Ελληνικός λαός θα ανεχθεί σιωπηρά να διακόψουν την εθνική του συνέχεια, ν’ αλλοτριώσουν την εθνική του ταυτότητα, να εποικίσουν με ξένους την πατρίδα του και να υποθηκεύσουν το εθνικό μέλλον της Ελλάδος.


-Ο-
Πρόεδρος

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Μετάβαση στο περιεχόμενο