Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » 10 λόγοι για να ψηφίσεις ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” – Γι’αυτά τα ζητήματα θα παλέψουμε

10 λόγοι για να ψηφίσεις ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” – Γι’αυτά τα ζητήματα θα παλέψουμε

Η χώρα πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν την καταστροφή. Η αποδόμηση των Αρχών και Αξιών μας, η λεγόμενη ελευθεριότητα, τα ”χτυπήματα” σε Οικογένεια, Έθνος και Θρησκεία είναι πλέον ”μόδα”, με την αγάπη προς την Πατρίδα να θεωρείται ”έγκλημα”! Ως εδώ όμως!

Η χώρα δεν αντέχει άλλες ήττες, άλλες υποχωρήσεις. Δεν μπορεί να είναι η ”φωνή” σου άνθρωποι άεργοι, το κομματικού ”σωλήνα”, άνθρωποι που δεν αγαπούν το Έθνος, αλλά μόνο το χρήμα.

Η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή ”φωνή” τώρα στο Ευρωκοινοβούλιο και μία ισχυρή στήριξη, καθώς ο στόχος είναι να δυναμώσουμε την Ελλάδα.

Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” είναι η μόνη δύναμη που μπορούν να υπερασπιστούν τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδας!

10 λόγοι για να ψηφίσεις ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” – Γι’αυτά τα ζητήματα θα παλέψουμε

1: Συμφωνία των Πρεσπών

Θα μιλήσουμε γι’αυτή την σόβαρη υπόθεση μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο και θα ζητήσουμε την ”τιμωρία” των Σκοπίων με ψηφίσματα. Δεν μπορεί ένα κρατίδιο χωρίς ιστορία να εμπαίζει την Ελλάδα!

2: Παράνομη μετανάστευση

H χώρα δέχεται κατά ”κύματα” παράνομους μετανάστες. Τα ελληνικά νησιά και η ενδοχώρα βρίσκονται υπό ”πολιορκία”, με τις Ελλαδικές κυβερνήσεις να αδιαφορούν για το πρόβλημα.

Η μετανάστευση αυτή, συνδυάζεται με την ”μεταφορά” της ισλαμικής κουλτούρας, η οποία δεν ”κολλάει” με τον Δυτικό, Χριστιανικό Πολιτισμό!

Αν δεν εφαρμοστούν πολιτικές αντικινήτρων που θα σταματήσουν να “μαγνητίζουν” ροές, δεν πρόκειται να σταματήσουν τα κύματα μετανάστευσης! Πραγματοποίηση τακτικών επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας επί μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αθήνα. Η πρωτεύουσα έχει καταστεί μια “ασφαλής χαβούζα”.

Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” επίσης προτείνουν να διατεθούν κονδύλια από την ΕΕ, αυτή θα είναι η πρότασή μας, ούτως ώστε να γίνουν διαφημιστικές καμπάνιες σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, για να δουν σε σποτάκια όλοι όσοι θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα, πως με το που πατήσουν στη χώρα μας θα μπουν φυλακή, ή θα απελαθούν.

3: Αλλαγή Ποινικού Κώδικα

Χρειάζεται αλλαγή του Ποινικού Κώδικα και τιμωρία για ειδεχθή εγκλήματα. Δεν μπορεί να μην φυλακίζονται βιαστές παιδιών και γυναικών και να μένουν ελεύθεροι παράνομοι μετανάστες!

Χρειάζονται σκληρότεροι νόμοι, με στόχο και σκοπό την απονομή Δικαιοσύνης!

4: Τέμπη

Η πολιτική ατιμωρησία είναι η μεγαλύτερη πληγή της χώρας και τα Τέμπη ”πληγώνουν”! Η Κυβέρνηση κάλυψε όλους όσοι ευθύνονται, με την οργή στην ελληνική κοινωνία να είναι τεράστια!

Όσο οι πολιτικοί που έχουν ευθύνες για το Μάτι και τα Τέμπη (και όχι μόνο για αυτά) παραμένουν ατιμώρητοι, στη χώρα θα συνεχίσουν να συμβαίνουν τα ίδια και τις συνέπειες θα πληρώνουν ακόμα και με τη ζωή τους αθώοι. Η συγκάλυψη της αλήθειας για το έγκλημα στα Τέμπη ήταν από την αρχή η μόνη έγνοια της κυβέρνησης. Οι μάσκες πέφτουν καθημερινά.

Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” θα αγωνιστούν στην Ευρωβουλή γι’αυτό το μείζον ζήτημα!

5: Δημογραφικό

Από το 2015, όπως βλέπουμε στον πίνακα της ΕΛΣΤΑΤ η κατάσταση είναι δραματική: το 2015 οι γεννήσεις στη χώρα μας ήταν 91.847 και οι θάνατοι 121.183 (29.336 περισσότεροι από τις γεννήσεις) , το 2017 οι γεννήσεις ήταν 88.553 και οι θάνατοι 124.495 (35.942 περισσότεροι από τις γεννήσεις) και το 2020 οι γεννήσεις ήταν 84.767 και οι θάνατοι 131.084 (46.317 περισσότεροι από τις γεννήσεις).

Όπως είναι αναμενόμενο οι δημογραφικές εξελίξεις έχουν επιπτώσεις σε διάφορους τομείς της ζωής (Παιδεία, υγεία, πρόνοια, Ένοπλες Δυνάμεις κλπ.). Για να είναι ομαλή η οικονομική πορεία των ασφαλιστικών οργανισμών σύμφωνα με τη διεθνή εμπειρία, πρέπει η αναλογία συνταξιούχων προς εργαζομένους να είναι 1: 4,5. Δυστυχώς στη χώρα μας σήμερα είναι 1: 1,7.

Τέλος πρόβλημα δημιουργείται και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι δημογραφικές εξελίξεις έχουν σαν αποτέλεσμα ο αριθμός των στρατευσίμων να μειώνεται κάθε χρόνο κατά 4.000-5.000.

Πρέπει να δοθούν κίνητρα στις οικογένειες να παντρεύουνται και να δημιουργούν οικογένεια!

6: Ακρίβεια

Υπάρχει, λοιπόν, οξύ πρόβλημα αποτελεσματικότητος της ασκούμενης κοινωνικής πολιτικής! Τα μεσαία και φτωχά στρώματα αναγκάστηκαν να περιορίσουν σημαντικά την κατανάλωση λαχανικών, ψαριών και ζυμαρικών, των οποίων το συνολικό κόστος επίσης αυξήθηκε σημαντικά παρά τη μείωση στις ποσότητες!

Αρχικά προ των πυλών βρίσκονται σαρωτικές ανατιμήσεις στα σούπερ μάρκετ, με τους καταναλωτές να μην μπορούν να αγοράσουν πλέον τα βασικά προϊόντα. Την ίδια στιγμή έρχονται αλλαγές στο νυχτερινό ρεύμα και «ποδαρικό» τον Ιούνιο με… ηλεκτροσόκ αυξήσεων!

Έξοδος από την κρίση δεν υπάρχει, αν δεν ξανασταθούμε παραγωγικά στα πόδια μας! Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι καταχρεωμένος καταναλωτής εισαγόμενων προϊόντων, χωρίς δημιουργία και παραγωγή.

Πρέπει να αναγεννηθεί το «Made In Greece», πρέπει να εμπιστευτούμε στους παραγωγούς τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανόρθωση της οικονομίας. Η ενίσχυση της γεωργίας και της βιομηχανίας είναι εθνική ανάγκη. Είναι ακριβώς οι τομείς που αποδομήθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες, οδηγώντας τη χώρα στη σημερινή απαξίωση και εξαθλίωση!

Η προστασία των συμφερόντων των παραγωγών από απομιμήσεις και αθέμιτο ανταγωνισμό, ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, προωθεί τα τοπικά προϊόντα και στηρίζει τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις παραγωγών των ελληνικών προϊόντων αγροδιατροφής. Είναι άλλωστε υποχρέωση του κράτους να διαφυλάξει την προστιθέμενη ελληνική αξία!

7: Εγκληματικότητα

Καθημερινά πλέον ακούμε και διαβάζουμε για περιστατικά ακραίας και «τυφλής» βίας, είτε από ενήλικους, είτε δυστυχώς και από ανήλικους, που δείχνουν ότι η κοινωνία μας δεν βαδίζει στον σωστό δρόμο, αλλά έχει πάρει μία λάθος και επικίνδυνη στροφή.

Εγκλήματα από παράνομους μετανάστες, ληστείες, βιασμοί! Πολύ ανησυχητικό είναι και το φαινόμενο της παιδικής και εφηβικής βίας, όπου ανήλικοι προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις εναντίον επίσης ανήλικων, που φτάνουν από έναν εκφοβισμό ή μία απλή κλοπή, μέχρι ακόμα και τον βιασμό.

Τίθεται επομένως κρίσιμο το θέμα της συγκροτημένης και ουσιαστικής αντιμετώπισης του προβλήματος, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να υπάρχει έλεγχος και περιορισμός της εγκληματικότητας χωρίς μέσα και -το κυριότερο- χωρίς επαρκές προσωπικό.

Στο πλαίσιο αυτό απαιτείται επαναπροσδιορισμός του επιχειρησιακού σχεδιασμού σε όλο το εύρος χώρας! Απαιτείται συνεργασία Πολιτείας, Αστυνομίας και Αυτοδιοίκησης για να μειωθεί δραστικά το φαινόμενο.

Σκληρότερα μέτρα, τιμωρίες και περισσότερη αστυνόμευση, καθώς η χώρα έχει γίνει πλέον ”Μπρονξ”!

8: Ελληνοτουρκικά-ΕΔ-Εθνική βιομηχανία

Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” είναι ξεκάθαροι, καμία συζήτηση με την Τουρκία όσο υπάρχει η απειλή πολέμου! Το καθεστώς των ελληνικών νησιών στο Αιγαίο καθορίζεται από τρεις διεθνείς συνθήκες. Οι Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος και Ικαρία από τη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923, οι Λήμνος και Σαμοθράκη από τη Σύμβαση του Μοντρέ που υπογράφηκε το 1936, και τα Δωδεκάνησα από τη Συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων του 1947.

Η Τουρκία το αμφισβητεί και μάλιστα δημιουργεί τετελεσμένα στην Α.Μεσόγειο, μέσω την παράνομης συμφωνίας με την Λιβύη!

H Τουρκία επιδιώκει την επανερμηνεία διεθνών συνθηκών αμφισβητώντας ευθέως την ελληνική κυριαρχία σε μία σειρά νησιών, νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο έχοντας αναπτύξει από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 την περίφημη θεωρία των «Γκρίζων Ζωνών».

Η Ελληνική πλευρά πρέπει να θέσει αυτές τις παράνομες διεκδικήσεις σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Από τα πρώτα που θα πράξουν οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” στο Ευρωκοινοβούλιο, θα είναι η καταγγελία των τουρκικών προκλήσεων και θα προτείνουμε ψηφίσματα κατά της Άγκυρας!

Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μπορούν να επιφέρουν θανάσιμα χτυπήματα στη Τουρκία και το γνωρίζουν πολύ καλά, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση.

Ταυτόχρονα θα πρέπει να ενισχυθεί και η δημόσια αμυντική βιομηχανία, όπου σε συνεργασία με ιδιώτες, θα ενισχύσουν την οικονομία και την αμυντική ασφάλεια της χώρας μας.

Όσον αφορά τη συμμετοχή των εγχωρίων αμυντικών βιομηχανιών σε προγράμματα εκσυγχρονισμού υφισταμένων συστημάτων του οπλοστασίου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αυτή μπορεί να είναι πολύπλευρη και ουσιαστική. Οι εγχώριες δυνατότητες είναι ευρείς και υψηλού επιπέδου και εκτείνονται σε τομείς όπως η αεροδιαστημική, τα συστήματα αυτοπροστασίας, οι διόπτρες ημέρας και νύχτας, τα συστήματα θερμικής απεικόνισης, οι σύγχρονες επικοινωνίες, κλπ.

Η αμυντική βιομηχανία στηρίζεται σε πολύ προχωρημένες τεχνολογικές εξελίξεις. Στόχος πρέπει να είναι η ανάπτυξη εγχώριας καινοτομίας σε συνεργασία και με ελληνικά πανεπιστήμια, ώστε να απομακρυνθούμε από τη λογική του παθητικού καταναλωτή τεχνολογίας που αγοράζει όλα τα συστήματα, υλικό και λογισμικό, από το εξωτερικό.

Δυστυχώς, η υποβάθμιση επί δεκαετίες της ελληνικής αμυντικής και ναυπηγικής βιομηχανίας, λόγω κομματικοποίησης και συνδικαλισμού, οδήγησε σε πτώχευση δημόσιες αμυντικές βιομηχανίες και ναυπηγεία. Έτσι, σήμερα, σε περίοδο αναταράξεων στην Ανατολική Μεσόγειο, η χώρα στερείται ισχυρής αμυντικής και ναυπηγικής βιομηχανίας.

9: Ανεργία

Η ανεργία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της εποχής, έχοντας σοβαρή επίπτωση στη ζωή και την ευημερία των ανθρώπων. Η χώρα μας βρίσκεται εδώ και χρόνια στις πρώτες θέσεις των χωρών με τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στην Ευρώπη. Το μεγαλύτερο βέβαια πρόβλημα φαίνεται να εντοπίζεται στα ποσοστά ανεργίας που αφορούν τους νέους. Η ανεργία στους νέους αυξάνεται σημαντικά συνεχώς χωρίς να φαίνεται κάποιο ενδεχόμενο ανάκαμψης στο μέλλον.

Τι χρειάζεται

Ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και της δημιουργίας θέσεων εργασίας, παραδείγματος χάριν, με τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους εργασίας και με ευελιξία και ασφάλεια.

Αναβάθμιση των δεξιοτήτων σε όλα τα επίπεδα με τη διά βίου μάθηση, ιδίως παροχή των απαραίτητων δεξιοτήτων σε ανθρώπους που εγκαταλείπουν το σχολείο, ώστε να βρουν μια θέση εργασίας.

Παροχή βοήθειας σε ανέργους και σε νέους που ξεκινούν τη δική τους επιχείρηση, παραδείγματος χάριν, με κατάρτιση για την υποστήριξη της επιχειρηματικιής τους δραστηριότητας, με την παροχή κεφαλαίου εκκίνησης ή με τη μείωση ή κατάργηση της φορολογίας για νεοσύστατες επιχειρήσεις (start-ups).

Σε χώρες όπως η Ελλάδα, όπου ο κλάδος του τουρισμού αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομίας (και ταυτόχρονα το πιο ευάλωτο κομμάτι της), οι αυξομειώσεις της εποχικής απασχόλησης είναι εντονότερες.

Πρέπει να δοθούν κίνητρα για να δουλεύουν οι Έλληνες σε εποχικές θέσεις!

Πάταξη ”μαύρης εργασίας” και τιμωρία όσων εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους!

10: Αθλητική βία

Ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο όμως κάποιοι είτε το εκμεταλλεύονται για προσωπικούς λόγους, είτε το ”σκοτώνουν” για να απομακρύνουν την νεολαία από τον αθλητισμό!

Το φαινόμενο της «αθλητικής βίας» ή «οπαδικής βίας» όπως πλέον έχει βαπτιστεί, έχει πάρει στην Ελλάδα τέτοιες διαστάσεις που αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα προς την σωστή κατεύθυνση, σε λίγο η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.

Τα τελευταία χρόνια με βάση συμπεράσματα της ΕΛ.ΑΣ αλλά και από πολλές δημοσιογραφικές πηγές προκύπτει πως η «οπαδική βία» έχει ξεφύγει από τα χέρια των οργανωμένων οπαδών και πλέον έχει περάσει στα χέρια του οργανωμένου εγκλήματος. Αυτό πιθανόν να προέκυψε από την αυτονόμηση των Οργανωμένων Συνδέσμων από τις Π.Α.Ε. με αποτέλεσμα να συμμετέχουν σε αυτές άτομα του κοινού ποινικού κώδικα.

Τι χρειάζεται:

1. Άμεση κατάργηση των συνδέσμων φιλάθλων

2. Αυστηροποίηση του πλαισίου κυρώσεων εις βάρος των υπαιτίων, των ομάδων και προσωπικά εις βάρος των διοικούντων

3. Ευαισθητοποίηση της Δικαιοσύνης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

4. Νέα σύγχρονη φιλοσοφία πρόληψης από την ΕΛ.ΑΣ. με το τμήμα Αθλητικής βίας να αξιοποιεί στο έπακρο πληροφορίες και σωστή χρήση της ηλεκτρονικής τεχνολογίας.

5. Κάμερες ασφαλείας και ελέγχου μέσα στα γήπεδα και προσωποποιημένα εισιτήρια με διαχείριση από υπεύθυνο ασφαλείας της Π.Α.Ε.

Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” έχουν τις προτάσεις, δώσε μας την δύναμη να γίνουμε η ”φωνή” σου!

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide
Μετάβαση στο περιεχόμενο