Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Αναρτήσεις τουρκικών πρεσβειών με τον όρο «TurkAegean»! – Άλλη μία ήττα της Ελληνικής Κυβέρνησης

Αναρτήσεις τουρκικών πρεσβειών με τον όρο «TurkAegean»! – Άλλη μία ήττα της Ελληνικής Κυβέρνησης

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εφημερίδα Τούρκος αξιωματούχος, το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκίας σχεδιάζει να χαρτογραφήσει τα δικά του θαλάσσια πάρκα στην περιοχή, καθώς η Άγκυρα κατηγορεί την Αθήνα ότι εκμεταλλεύεται περιβαλλοντικά ζητήματα για να προωθήσει τη γεωπολιτική της ατζέντα!
 
Άλλη μία γεωπολιτική ήττα εν όψει, με ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη! H φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Daily Sabah παρουσιάζει σήμερα τα σχέδια της Άγκυρας για κατασκευή θαλάσσιων πάρκων στο Αιγαίο, ως απάντηση στην Ελλάδα.
 
Η τουρκική εφημερίδα δημοσιεύει διαρροές από αξιωματούχους, σύμφωνα με τις οποίες ο Ερντογάν έχει δώσει εντολές στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να σχεδιάσει θαλάσσια πάρκα στις ίδιες περιοχές -νησιά που θα κατασκευάσει η Ελλάδα. 
 
Την ίδια στιγμή, με αφορμή την εβδομάδα τουρκικής κουζίνας, 21-27 Μαΐου, οι Πρεσβείες και τα Προξενεία της Τουρκίας σε όλον τον πλανήτη πραγματοποιούν σχετικές εκδηλώσεις, χρησιμοποιώντας τον όρο «TurkAegean» έχοντάς το είτε ως hashtag στις αναρτήσεις τους, είτε με άμεσες διαφημιστικές αναφορές στα βίντεο που τις συνοδεύουν! 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο