Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ανοιχτή πληγή οι αγνοούμενοι της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο-Γιατί δεν ανοίγει ο Φάκελος της Κύπρου;

Ανοιχτή πληγή οι αγνοούμενοι της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο-Γιατί δεν ανοίγει ο Φάκελος της Κύπρου;

Συνεχίζεται το δράμα του Ελληνισμού, όπου 50 χρόνια μετά, ένα κομμάτι μας βρίσκεται υπό κατοχή. 
 
Ο Ελληνισμός της Κύπρου ζητάει την απελευθέρωση, με το Ελλαδικό κράτος όμως να μην κάνει αυτά που πρέπει, με την Λευκωσία πολλές φορές να βρίσκεται μόνη της μπροστά στις τουρικές προκλήσεις!  
 
Μάλιστα πριν λίγες ημέρες, τα οστά 15 Ελλαδιτών ηρώων παραδόθηκαν στους συγγενείς τους! Οι Έλληνες στρατιώτες είχαν σκοτωθεί στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Επτά ενταφιάσθηκαν σήμερα στον Τύμβο Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία και τα οστά άλλων οκτώ επαναπατρίστηκαν στην Ελλάδα. 
 
Αυτό το θέμα ταλανίζει πολλές οικογένειες αγνοουμένων αγωνιστών Ελλαδιτών και ΕλληνοΚυπρίων. Είναι από τις πληγές της τουρκικής θηριωδίας. Η θυσία τους, όπως και όλων των τιμημένων παλικαριών που έπεσαν υπέρ βωμών και εστιών το προδομένο καλοκαίρι του 1974, αποτελεί τον φάρο που θα καθοδηγεί τα εθνικά μας βήματα στις προσπάθειες επίλυσης του κυπριακού προβλήματος!  
 
Οι Τούρκοι, είναι γνωστό, ότι καραδοκούσαν να γίνει το λάθος, ώστε να βρουν ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα σχέδια ετών, με αποτέλεσμα να καταλάβουν το μισό νησί.
 
Ο Φάκελος της Κύπρου 
 
Γενιές ολόκληρες έχουμε μεγαλώσει με την φρούδα ελπίδα ότι ο “φάκελος της Κύπρου” θα ανοίξει. Και μέσα απ΄ αυτόν θα επιβεβαιωθούν γεγονότα και αλήθειες για την κυπριακή τραγωδία και για την προδοσία που οδήγησε σ΄ αυτήν. 
 
Τόσο η πολιτική, όσο και η στρατιωτική ηγεσία μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, έβγαλαν αποφάσεις με τις οποίες αλλοίωσαν κυριολεκτικά την ιστορία, αλλοίωσαν τα γεγονότα, με αποτέλεσμα να πετάξουν στα σκουπίδια τους ήρωες αξιωματικούς, αυτούς που έδωσαν την ψυχή τους για την πατρίδα, αποστρατεύοντας τους ως Αντισυνταγματάρχες, Συνταγματάρχες ή στην καλύτερη περίπτωση Ταξίαρχους. 
 
Η ουσία είναι πως εάν ανοίξει ο  Φάκελος της Κύπρου, κάποιοι από το πολιτικό σύστημα θα βρεθούν μπροστά στην οργή στου κόσμου, τι περιμένετε λοιπόν κύριοι;

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο