Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Διαμαρτυρία πολιτών για τον Flyover στη Θεσσαλονίκη-Η πρόταση του Προέδρου των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”

Διαμαρτυρία πολιτών για τον Flyover στη Θεσσαλονίκη-Η πρόταση του Προέδρου των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”

Συνάντηση με τον νομικό σύμβουλο και εκπροσώπους του οικισμού Κωνσταντινοπουλιτών Θεσσαλονίκης είχε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, με τους πολίτες να διαμαρτύρονται για την κατασκευή του Flyover.

Ενημέρωσαν τον Πρόεδρο, ότι πέραν της κίνησης η οποία θα είναι ολοένα και αυξανόμενη, θα υπάρχει σημαντική επίπτωση στο περιβάλλον, την στιγμή δε, που έχει επιβληθεί ρήτρα από την ΕΕ, καθώς η Θεσσαλονίκη έχει υπερβεί τα όρια.

Ο Πρόεδρος των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ” δήλωσε πως η ορθή τεχνητή λύση, είναι η κατασκευή της παράκαμψης Χορτιάτη, ώστε να διαχωρίζεται η αστική από την περιαστική συγκοινωνία και όποιος θέλει να προσεγγίσει την πόλη, να γίνει από τον κόμβο του Τιτάνα και να μπαίνει στην περιεφερειακή και σε σύντομο χρονικό διάστημα να κατευθύνεται στο κέντρο της πόλης.

Όποιος προερχόμενος από τα δυτικά, ή τα βόρεια ή τα ανατολικά, θα μπορεί από τον κόμβο του Λαγκαδά να κατεβαίνει την παράκαμψη Χορτιάτη και σε πέντε λεπτά να βρίσκεται στο αεροδρόμιο ή στους δρόμους προς Χαλκιδική.

Είναι προφανές πως η περβαλλοντική επιβάρυνση είναι σημαντική και ιδιαίτερα όσο το κλίμα χειροτερεύει και η θερμοκρασία ανεβαίνει, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, όπου θα υπάρχουν συνεχείς εντάσεις.

Τα δύο μέρη θα είναι σε επαφή για αντιμετωπίσουν τα προβλήματα, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο