Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ένα βήμα πριν την Ευρωβουλή οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”! – H δημοσκόπηση που σόκαρε το σύστημα

Ένα βήμα πριν την Ευρωβουλή οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”! – H δημοσκόπηση που σόκαρε το σύστημα

Ένα βήμα πριν την Ευρωβουλή οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σταματάμε εδώ! Όλοι πρέπει να δώσουμε το ”παρών” στις εκλογές.  Πρέπει να κινητοποιήσουμε συγγενείς και φίλους και να διαδώσουμε το πολιτικό πρόγραμμα των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”! 
 
Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” μιλούν για Ελλάδα και Ορθοδοξία και θα διαδώσουν τα δίκαια αιτήματα του Ελληνισμού στο Ευρωκοινοβούλιο!  Σύμφωνα λοιπόν με δημοσκόπηση Good Affairs για το Daily Post, οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” παίρνουν 2,5%!  
 
Το σημαντικό στοιχείο βρίσκεται αλλού, ο Γιώργος Τράπαλης, εκλογολόγος και επικεφαλής της Good Affairs, προχώρησε σε δύο τοποθετήσεις που θα συζητηθούν. 
 
Στο κανάλι one, ανέφερε στη τελική πρόβλεψη για τους ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”, ότι λαμβάνουν 2,5%, άρα η δυναμική είναι ακόμη μεγαλύτερη, δεδομένου πως πολλοί ερωτώμενοι ψηφοφόροι δεν απαντούν πάντα στις δημοσκοπήσεις. 
 
Ταυτόχρονα, ο ίδιος εκλογολόγος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ραδιόφωνο των ”Παραπολιτικών”, ανέφερε πως οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” έχουν τεράστια άνοδο, πως υπάρχει μεγάλη μετακίνηση ψηφοφόρων προς τους ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” και ανέφερε πως επίσης το κόμμα λαμβάνει 2,5%. 
 
Πρόκειται για τον εκλογολόγο που προέβλεψε τη νίκη του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές!
 
Παρά την ”φίμωση” και τον ”πόλεμο” του συστήματος, οι Έλληνες δείχνουν την προτίμησή τους!  Όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι την ημέρα των εκλογών, διότι το σύστημα έχει τους ”μηχανισμούς” να ”κόψει” ψήφους! 

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο