Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ελλάδα δεν είναι μόνον η Αθήνα #559

Ελλάδα δεν είναι μόνον η Αθήνα #559

Μπορεί στο Μέγαρο Μαξίμου να θεωρούν ότι η Ελλάδα φτάνει μέχρι τα καφέ του Κολωνακίου και να αντιμετωπίζουν ως «εξορμήσεις στην άγρια φύση» τις επισκέψεις του Πρωθυπουργού στην υπόλοιπη Ελλάδα, όμως η αλήθεια είναι ότι από τις πολιτικές Μητσοτάκη πλήττεται βάναυσα η ελληνική επαρχία και ειδικά η ορεινή.

Η «πράσινη ανάπτυξη» και τα λοιπά ιδεολογήματα της πολιτικο-επιχειρηματικής διαπλοκής καταφέρει ίσως και θανάσιμα χτυπήματα σε αυτά τα μέρη.

Δεν το λέμε μόνον εμείς στην Πατριωτική Ένωση, αλλά η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας και Ομοσπονδίες Ηπειρωτών, που την Τετάρτη που μας πέρασε διοργάνωσε διαμαρτυρία έξω από την Βουλή.  «Ελλάδα είναι και τα ορεινά», «Όχι στην ερήμωση των χωριών μας», ήταν ορισμένα από τα πλακάτ, τα οποία κρατούσαν οι διαδηλωτές. «Όχι έρημα χωριά», έγραφε επίσης ένα άλλο πανό, που αναρτήθηκε έξω από τη Βουλή. «Η πράσινη ανάπτυξη δεν μας παραμυθιάζει», έγραψαν επίσης στα πανό, με την υπογραφή της «Επιτροπής Αγώνα Λάκκας Σουλίου».

Η Πατριωτική Ένωση βρίσκεται δίπλα στον αγώνα τους και σημειώνει ότι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της χώρας μας δεν είναι το να ακολουθείς τυφλά τις οδηγίες του Νταβός αλλά να διασφαλίζεις ισότιμες ευκαιρίες για όλους τους Έλληνες.

-Ο-
Εκπρόσωπος Τύπου

Παναγιώτης Δούμας

Μετάβαση στο περιεχόμενο