Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Επίσκεψη Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόδρομος  Εμφιετζόγλου την Παρασκευή το πρωί λίγες ώρες πριν την κεντρική ομιλία του κόμματος στο Βελλίδειο.  Ο πρόεδρος του «Πατριωτικού Συνασπισμού» συνάντησε τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική» δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Κουριαννίδη παρουσία των υποψηφίων Βουλευτών Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Βασίλογλου και Κώστα Μελετιάδη ο οποίος είναι και μέλος της δημοτικής παράταξης.

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου συζήτησε με τον Γιάννη Κουριαννίδη για τα φλέγοντα εθνικά θέματα, αλλά και τα τοπικά προβλήματα της πόλης. Θυμήθηκαν την συνεργασία τους στο παρελθόν στην Θράκη και τους κοινούς τους αγώνες κατά της προπαγάνδας του Τουρκικού Προξενείου.

Στην συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο  εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης στα γραφεία του συλλόγου. Ο πρόεδρος του σωματείου Κωνσταντίνος Φουντούκης ανέλυσε  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι εργαζόμενοι της καθαριότητας στον τομέα της υγιεινής και ασφάλειας. Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου  ανέφερε τις βασικές θέσεις του συνασπισμού σε μείζονα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, των εργαζομένων και των οικογενειών τους και στην αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης στα εθνικά, οικονομικά  και κοινωνικά θέματα.

Το Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο