Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Επιτυχημένη Περιοδεία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στην Πελοπόννησο #524

Επιτυχημένη Περιοδεία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στην Πελοπόννησο #524

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η περιοδεία του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στην Πελοπόννησο.
Αυτή ξεκίνησε από το Ναύπλιο, όπου συνοδευόμενος από τον υποψήφιο βουλευτή Ηλείας Χάρη Μιχαλακόπουλο είχε σειρά συναντήσεων με φίλους και στελέχη του κόμματος. Ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως στην διάρκεια της παραμονής του στο Ναύπλιο  παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Αργυρίου και στην εφημερίδα Αργολική Ανάπτυξη, καθώς και στον Πολύδωρο Δάκογλου και στις ιστοσελίδες Akromolio.gr και Protagonistes.tv.

Επόμενος σταθμός ήταν η Καλαμάτα, με τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως,  συνοδευόμενο από το στέλεχος του κόμματος, Ανδρέα Νικολόπουλο να πραγματοποιεί πλήθος συναντήσεων με κομματικά στελέχη.
Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου συμμετείχε  και στην δοξολογία για την Υπαπαντή της Θεοτόκου. Αμέσως μετά παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Μεσόγειος δηλώνοντας «χαρούμενος γιατί βρίσκομαι στο προαύλιο και ακούω τις καμπάνες. Εύχομαι όλα τα καλά στην πόλη και στους Καλαματιανούς, εύχομαι υγεία, προκοπή και τα λιγότερα δυνατά εμπόδια. Εύχομαι τα νέα παιδιά να προκόψουν, να έχουν δουλειά, να μην φύγουν από την περιοχή και από την πατρίδα μας, να μείνουν εδώ να δημιουργήσουν οικογένειες». «Εύχομαι ο Θεός και η Παναγία να μας βοηθήσουν, να είναι δίπλα μας να μας ευλογούν, να μας προστατεύουν και να μας παρηγορούν» κατέληξε.
Σε δηλώσεις του τόνισε ακόμη πώς «το μυαλό μας βρίσκεται και σήμερα στους χαμένους φρουρούς των αιθέρων μας, που χάθηκαν πριν λίγες μέρες. Εύχομαι ο Θεός να τους προτάξει μεταξύ των αγγέλων του και να απαλύνει τον πόνο των γονέων τους και των συγγενών των».

Ακολούθως μετέβη στην Τρίπολη προκειμένου να συναντηθεί με τον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος Κωνσταντίνο Μαρνέρη.

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο