Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Έρχονται νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα των Τεμπών – 14 μήνες μετά βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στο οικόπεδο του Πανδρεμένου – Οργή συγγενών

Έρχονται νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα των Τεμπών – 14 μήνες μετά βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στο οικόπεδο του Πανδρεμένου – Οργή συγγενών

Ο  τεχνικός σύμβουλος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων στα Τέμπη, κ. Κοκοτσάκης μιλώντας σήμερα στον 98.4  αποκάλυψε ότι η ομάδα Anubis με τη βοήθεια ειδικών εκπαιδευμένων σκύλων που διαθέτει, 14 μήνες μετά την τραγωδία εντόπισε ανθρώπινα οστά στο οικόπεδο που ανήκει στον ιδιωτικό εργολάβο Πανδρεμένο, όπου μεταφέρθηκαν μπάζα και χώματα από τον  σημείο της σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών.

Οι αντιδράσεις των οικογενειών των θυμάτων ήταν άμεση και ξεχειλίζει δικαιολογημένα από οργή για την ασέβεια προς τους νεκρούς που συνεχίζει να δείχνει η κυβέρνηση της ΝΔ, προσπαθώντας να συγκαλύψει το έγκλημα.

«Πετούσανε τα υπολείμματα των ανθρώπων μας δεξιά και αριστερά όπου βρίσκανε για να κρύψουν γρήγορα τις βρωμιές τους και μην χαλάσει η εικόνα της κυβερνήσεως ενόψει εκλογών», δηλώνει ο τραγικός πατέρας κ. Πλακιάς.

«Μας κοροϊδεύουν όλοι. Ο Πανδρεμένος, ο Αγοραστός, οι δικαστές. Στο οικόπεδο που πήγαμε πριν 10 μέρες, ο εργολήπτης μας είχε υποδείξει μόνο  το 1/3  της επιφάνειας που έχουν επιχωθεί χώματα. Μιλάμε για επαναλαμβανόμενη τραγωδία. Ας βγει να μου το πει τώρα η κα Αδελίνη, αυτά που μας έλεγε τον Αύγουστο ότι όλα πάνε καλά. Να μας εξηγήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης τώρα για τα μπάζα, τις ανοησίες που λέει. Αν αυτό το δείγμα που βρέθηκε είναι ανθρώπινο και προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι είναι ζώου, θα γίνει πόλεμος. Για να το λέω πολλά παίζουνε.» δήλωσε ο κ. Κωνσταντινίδης στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη.

– Το –

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο