Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Εξόρμηση της Πατριωτικής Ένωσης στην Αττική #452

Εξόρμηση της Πατριωτικής Ένωσης στην Αττική #452

Σειρά κεντρικών εκδηλώσεων για την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων της Πατριωτικής Ένωσης με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρό της, Πρόδρομο Εμφιετζόγλου έχουν προγραμματισθεί για τις αρχές του 2023 στο Λεκανοπέδιο Αττικής, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις έξι το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις έξι το απόγευμα σειρά έχει η Βούλα, με την εκδήλωση να πραγματοποιείται στην Πολιτιστική Αίθουσα Ιωνία, στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 113. Η συγκεκριμένη εκδήλωση, στην Βούλα, θα είναι αφιερωμένη στα γεγονότα του 1996 στα Ίμια και στους ηρωικούς πεσόντες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού. Εκτός του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, κεντρικός ομιλητής θα είναι και ο Αντιπρόεδρος του κόμματος και Γραμματέας Εξωτερικών και Αμύνης, πρέσβης ε.τ. Περικλής Νεάρχου.

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα έξι το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην αίθουσα «Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη», στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Την Τετάρτη 1η Μαρτίου και έξι το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πλατεία Δημοκρατίας 1, στο Περιστέρι.

Εκδήλωση έχει προγραμματισθεί και για την Δευτέρα 13 Μαρτίου, στις έξι το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλλιθέας, στην οδό Μαντζαγριωτάκη 76.

Περαιτέρω εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα και σε άλλες περιφέρειες της Αττικής, με κεντρικούς ομιλητές στελέχη και υποψηφίους της Πατριωτικής Ενώσεως στις Περιφέρειες τις Αττικής.

Παράλληλα, σχεδιάζονται περιοδείες του Προέδρου της Πατριωτικής Ενώσεως σε Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα κατά τον Ιανουάριο.

-Tο-
Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο