Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Για την κράτηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας από τους Τούρκους #342

Για την κράτηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας από τους Τούρκους #342

Η κράτηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών Απόστολου Τζιτζικώστα από την Τουρκία ήταν ένα σαφές μήνυμα προς Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένα μήνυμα στο οποίο με σαφήνεια καταγραφόταν η τουρκική περιφρόνηση για τους αποδέκτες του. Δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς, τι άλλο πρέπει να κάνουν οι Τούρκοι για να συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες πολιτικοί ότι η γείτονας δεν είναι μια κανονική χώρα και να αφήσουν τις… εθιμοτυπικές επισκέψεις στην χώρα που μας απειλεί με πόλεμο.

Δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς, τι άλλο πρέπει να κάνουν οι Τούρκοι για να αντιληφθούν το ίδιο οι Ευρωπαίοι «εταίροι» μας και να σταματήσουν όχι απλά να διοργανώνουν εκδηλώσεις αλλά κυρίως να χρηματοδοτούν το καθεστώς Ερντογάν.

Δίχως κόκκινες γραμμές, δίχως σθεναρή και αποφασιστική στάση αλλά κυρίως ισοδύναμα τετελεσμένα απλά περιμένουμε την επόμενη πρόκληση των Τούρκων! Πρώτο και καλύτερο τέτοιο ισοδύναμο τετελεσμένο θα ήταν το κλείσιμο του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή!

-Το-
Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο