Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » H Kυβέρνηση αδιαφορεί για το μεταναστευτικό!-Η πρόταση των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ” για το μείζον εθνικό ζήτημα

H Kυβέρνηση αδιαφορεί για το μεταναστευτικό!-Η πρόταση των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ” για το μείζον εθνικό ζήτημα

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα, καθώς οι Έλληνες φοβούνται πλέον να περπατήσουν στο κέντρο της Αθήνας! 
 
Η Κυβέρνηση αντί να προστατεύει τα σύνορα, τους αφήνει ελεύθερους ακόμα και εάν εγκληματούν! 
 
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος Παλαιστίνιος που ξυλοκόπησε, βίασε, μαχαίρωσε και έδεσε χειροπόδαρα με ένα πανί την 33χρονη στην Ομόνοια.  
 
Οι όροι που του επιβλήθηκαν, είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα.
 
Τι παράδειγμα δίνει η Κυβέρνηση στους παράνομους μετανάστες; ”Αν έρθεις στην Ελλάδα και εγκληματίσεις, θα βγεις εκτός φυλακής”!  
 
Προτάσεις
 
Οι εικόνες με τις παράνομες εισόδους μεγάλων αριθμών παράνομων μεταναστών, ανησυχούν και προκαλούν αναστάτωση στο εσωτερικό καθώς στην κοινή γνώμη σχηματίζεται η εντύπωση της αδυναμίας διαχειρίσεως της καταστάσεως από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
 
Αν δεν εφαρμοστούν πολιτικές αντικινήτρων που θα σταματήσουν να “μαγνητίζουν” ροές, δεν πρόκειται να σταματήσουν τα κύματα μετανάστευσεις! Πραγματοποίηση τακτικών επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας επί μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αθήνα. Η πρωτεύουσα έχει καταστεί μια “ασφαλής χαβούζα”. 
 
Μάστιγα ΜΚΟ. Επιχειρήσεις, συλλήψεις και βαριές ποινές εναντίον μελών όταν παραβιάζουν τον νόμο! 
 
ΜΚΟ σε συνεργασία με την Τουρκία ”γεμίζουν” την Ελλάδα με παράνομους μετανάστες. Κλείσιμο όων των ΜΚΟ εδώ και τώρα. 
 
Επιπλέον χρειάζεται η αγορά σύγχρονων πλοίων για το Λιμενικό Σώμα, και αγορά η κατασκευή drones, για να ”σκανάρουν” επί 24ωρου βάσεως Αιγαίο και Ανατολικό Μεσόγειο. 
 
Χρειάζονται βαρύτατες ποινές για τους λαθροδιακιντές, ενώ πρεπει να γίνουν συμφωνίες, με τις χώρες όπου έρχονται οι παράνομοι μετανάστες, για να επιστραφούν πίσω στη χώρα τους! 
 
Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” επίσης προτείνουν να διατεθούν κονδύλια από την ΕΕ, αυτή θα είναι η πρότασή μας, ούτως ώστε να γίνουν διαφημιστικές καμπάνιες σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, για να δουν σε σποτάκια όλοι όσοι θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα, πως με το που πατήσουν στη χώρα μας θα μπουν φυλακή, ή θα απελαθούν. 
 
Λαμπρό παράδειγμα το διαφημιστικό σποτ της Αυστραλίας πριν κάποια χρόνια, όπου το μήνυμα ήταν το εξής: ”Αν έρθεις στην Αυστραλία παράνομα, θα φυλακιστείς και μετά θα απελαθείς”!

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο