Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Η επίθεση στην Οδησσό, η ανακοίνωση της Μόσχας & η ουδετερότητα που “αγνοείται”

Η επίθεση στην Οδησσό, η ανακοίνωση της Μόσχας & η ουδετερότητα που “αγνοείται”

Η χθεσινή επίθεση στην Οδησσό βάζει και επίσημα την Αθήνα στο στόχαστρο της Ρωσίας. Πρόκειται για μία επικίνδυνη εξέλιξη, καθώς η Ελλάδα έχει ”μπει” στο ”μάτι” μίας ισχυρής χώρας. Προφανώς και η ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας είναι καταδικαστέα, καθώς η Μόσχα ”αντιγράφει” την Άγκυρα, όμως η Αθήνα θα πρέπει να μείνει ουδέτερη και να σταματήσει να στέλνει όπλα στην Ουκρανία. 
 
Μάλιστα, μία μέρα πριν την επίθεση στην Οδησσό, η Μόσχα ανέφερε: ”Όπλα και οβίδες δεν ζητούν ούτε εθνικότητα, ούτε διαβατήριο. Σκοτώνουν ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων. Αυτό ισχύει για τις περιοχές, όπου ιστορικά ζει η ελληνική κοινότητα. Την ευθύνη για αυτό φέρει η ελληνική ηγεσία, η οποία θα πρέπει να απαντήσει στον λαό της.”
 
Η συντριπτική πλειοψηφία των ρωσικών χτυπημάτων στη περιοχή, εκδηλώνονται συνήθως νυχτερινές ώρες. Και μόνο αυτή η παρατήρηση, αρκεί για να τεκμηριώσει κανείς την εκτίμηση, ότι στόχος του πυραυλικού πλήγματος που εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις, ήταν η αποστολή μηνύματος κατά της Αθήνας!
 

-Το-

Γραφείο τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο