Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Η κατάθεση που καίει τον Κώστα Αχ. Καραμανλή

Η κατάθεση που καίει τον Κώστα Αχ. Καραμανλή

Ενας από τους πιο σημαντικούς μάρτυρες στην υπόθεση του εγκλήματος των Τεμπών είναι ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φίλιππος Τσαλίδης, ο οποίος ”έδωσε” στεγνά τον Κ.Αχ. Καραμανλή!
 
Ερωτώμενος από τον ανακριτή για την κατάσταση του δικτύου επι των ημερών του, για την οποία ενημέρωνε το υπουργείο, ο Τσαλίδης είπε πως δεν γινόταν καταγραφή των συρμών σε πραγματικό χρόνο, πως δεν φαινόταν η κίνηση του κάθε συρμού ανά κατεύθυνση, πως δεν λειτουργούσε το σύστημα GSM-R, ενώ τονίζει ακόμη πως παρά το γεγονός πως είχαν εγκατασταθεί συστήματα ΕTCS, δεν λειτουργούσαν γιατί αυτό προϋποθέτει ολοκληρωμένο σύστημα σηματοδότησης.
 
Στην κατάθεσή του, ο κ. Τσαλίκης αποκαλύπτει ότι ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής  ήταν ενημερωμένος για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου και επιβεβαιώνει ότι η εποπτεία του Οργανισμού, παρά την ιδιωτικοποίησή του από το 2017, γίνεται από το υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων! 
 
Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, που εκθέτει πλέον την Κυβέρνηση! 

 

-Το-


Γραφείο Τύπου

Δώσε μας την δύναμη, να γίνουμε η ”φωνή σου”

Οι Πατριώτες ετοιμάζονται για τις Ευρωεκλογές, όποια/ος επιθυμεί να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής παρακαλούμε να παρακαλούμε συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ εδώ.

Οι Πατριώτες θα είμαστε δυνατοί στην Ευρωβουλή! 

 
Μετάβαση στο περιεχόμενο