Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Η κυβέρνηση δεν θέλει να ”χτυπήσει” την ακρίβεια-Οι Έλληνες οδηγούνται στην απόλυτη εξαθλίωση!

Η κυβέρνηση δεν θέλει να ”χτυπήσει” την ακρίβεια-Οι Έλληνες οδηγούνται στην απόλυτη εξαθλίωση!

Τεράστια ασυδοσία επικρατεί στην αγορά! Η τιμή της ξαπλώστρας στις παραλίες της Αττικής αυξάνεται ακόμη έως και περισσότερες από τρεις φορές τα Σαββατοκύριακα.

Η Κυβέρνηση δεν λαμβάνει μέτρα, με τους Έλληνες να χαλάνε μία ”περιουσία” για να ηρεμήσουν! Επισημαίνεται, μάλιστα, πως το κόστος ανεβαίνει σημαντικά με έναν καφέ, κάποιον χυμό ή κάποιο τοστ.

Και όλα αυτά την στιγμή που οι καταναλωτές είναι σε απόγνωση αφού η ακρίβεια καλπάζει και οι τιμές δεν λένε, φυσικά, να μειωθούν, καθώς η κυβέρνηση δεν θέλει να χτυπήσει την ακρίβεια!

Υπάρχει, λοιπόν, οξύ πρόβλημα αποτελεσματικότητος της ασκούμενης κοινωνικής πολιτικής! Τα μεσαία και φτωχά στρώματα αναγκάστηκαν να περιορίσουν σημαντικά την κατανάλωση λαχανικών, ψαριών και ζυμαρικών, των οποίων το συνολικό κόστος επίσης αυξήθηκε σημαντικά παρά τη μείωση στις ποσότητες!

Με απλά λόγια, την ώρα που αλυσίδες σούπερ μάρκετ, επιχειρήσεις ενέργειας, τράπεζες και άλλα αρπακτικά θησαυρίζουν, οι εργαζόμενοι και οι φτωχοί υποχρεώνονται να κάνουν περικοπές στη θέρμανση και σε βασικά είδη διατροφής. Και βέβαια η κυβέρνηση απαντάει με μέτρα – κοροϊδία.

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide
Μετάβαση στο περιεχόμενο