Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Η Πατριωτική Ένωση στην Πελοπόννησο #764

Η Πατριωτική Ένωση στην Πελοπόννησο #764

Περιοδεία στην Πελοπόννησο θα πραγματοποιηθεί από στελέχη της Πατριωτικής Ενώσεως την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 του μηνός.

Η αρχή θα γίνει από την Ολυμπία, την Παρασκευή, όπου στις 12.30 το πρωί ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παναγιώτης Δούμας θα παραδώσουν απινιδωτή, δωρεά του Προέδρου του κόμματος, Προδρόμου Εμφιετζόγλου, στο Γυμνάσιο του χωριού Λάλα Αρχαίας Ολυμπίας.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν πριν από λίγους μήνες στην συγκεκριμένη περιοχή που 15χρονος έχασε την ζωή του και η τοπική κοινωνία εξέφρασε την ανάγκη γι’ αυτού του είδους τα ιατρικά μηχανήματα.


Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στις 3 το μεσημέρι οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Παναγιώτης Δούμας θα έχουν συνάντηση με κατοίκους στο κέντρο Lalas Village. Στις τέσσερεις και μισή θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος στον Πύργο.

Στις επτά το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του κόμματος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, συνοδευόμενος τον γενικό γραμματέα  Γεώργιο Μπουλούκο θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος σε ομιλία του στην Καλαμάτα στο ξενοδοχείο Elysian. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος θα περιοδεύσει στο κέντρο της Καλαμάτας το πρωί του Σαββάτου.

Το Σάββατο 29 Απριλίου, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θα μιλήσει στο Επιμελητήριο Κορινθίας, στις επτά το απόγευμα παρουσιάζοντας τις προεκλογικές θέσεις του κόμματος.

-Το-
Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο