Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Η προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στην Λάρισα

Η προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στην Λάρισα

Το Σάββατο 18 Ιουνίου στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας, έλαβε χώρα η κεντρική προεκλογική ομιλία του Πατριωτικού Συνασπισμού στη Θεσσαλία, όπου μίλησαν ο επικεφαλής του Πατριωτικού Συνασπισμού και Πρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης κος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. κος Μπογδάνος, ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21 κος Ζώης Μπέχλης, ο Πρόεδρος του Τ.ΟΛ.ΜΑ. κος Αθανάσιος Κολυβάς, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου κος Γιάννης Μαλταμπές και ο Πρόεδρος του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α κος Παναγιώτης Μαντζάνας.
Όλοι εστίασαν στα θέματα της πατρίδας και τόνισαν τον αγώνα που δίνουν ενωμένοι για τη νίκη.

Σε ένα εξαιρετικά θερμό κλίμα, ο επικεφαλής του Πατριωτικού Συνασπισμού κος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ξεσήκωσε το πλήθος με τις αναφορές του σε πατρίδα και πίστη, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαίτερη προσοχή στα μεγάλα προβλήματα του Θεσσαλικού κάμπου προτείνοντας τις ενδεδειγμένες λύσεις.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο κος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου συζήτησε για πολλή ώρα με τους φίλους του Πατριωτικού Συνασπισμού για τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους.

Την Κυριακή, ο επικεφαλής του Πατριωτικού Συνασπισμού κος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21 κο Ζώη Μπέχλη και στελέχη, περιόδευσε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, φίλους και υποστηρικτές του Πατριωτικού Συνασπισμού.

Το Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο