Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » ”Ηλεκτροσόκ” στους καταναλωτές με την ακρίβεια!-”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”: ”Χρειάζεται Εθνικό Σχέδιο Αυτάρκειας”!

”Ηλεκτροσόκ” στους καταναλωτές με την ακρίβεια!-”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”: ”Χρειάζεται Εθνικό Σχέδιο Αυτάρκειας”!

Στη δίνη της ακρίβειας εξακολουθούν να βρίσκονται οι καταναλωτές! Πλέον οι Έλληνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη να κάνει ”πλάτες” στις πολυεθνικές! 
 
Από την 1η Ιουνίου, 1.500 προϊόντα που είχαν ενταχθεί στη μόνιμη μείωση τιμής κατά 5%, επιστρέφουν στην αρχική τους τιμολόγηση του περασμένου Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για 4.000 κωδικούς βασικών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, απορρυπαντικά, καθαριστικά, προϊόντα ατομικής φροντίδας. 
 
Με λίγα λόγια, τα βασικά αγαθά είναι είδος ”πολυτελείας” για τους πολίτες!  
 
Και όλα αυτά την στιγμή που έχουμε «ηλεκτροσόκ» με το ηλεκτρικό ρεύμα καθώς πλέον βρίσκεται στα ύψη η τιμή του πράσινου τιμολογίου και με τις ανατιμήσεις να φθάνουν και έως και 70%. 
 
Η Πατρίδα μας είναι μία ευλογημένη χώρα! Έχει τα πάντα! Από το απλούστερο προϊόν μέχρι το πιο σπάνιο ορυκτό! Πρώτα κατέστρεψαν την γεωργία και την κτηνοτροφία. Ανάγκασαν τους Έλληνες διά των επιδοτήσεων να σταματήσουν να δουλεύουν στα χωράφια τους και να καταστρέψουν τις παραγωγές τους.
 
Με παραγωγή, γεωργία, κτηνοτροφία, ναυτιλία, βιομηχανία, τουρισμό και ενέργεια η Ελλάδα μπορεί να αποκτήσει αυτάρκεια! Η πρωτογενής παραγωγή σε όλους τους τομείς πρέπει να βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα. Αξιοποίηση και εκμετάλλευση όλων των εθνικών πόρων προς ενίσχυση της εθνικής οικονομίας. 
 
Στα εισαγόμενα  προϊόντα που δύνανται να παραχθούν στη χώρα θα επιβάλλονται ειδικοί δασμοί και ότι  μπορεί να παράγεται σε επάρκεια δεν θα εισάγεται! 
 
Η χώρα έχει φυσικό αέριο, πετρέλαιο και ακόμα δεν γίνεται κάποια κίνηση από τις κυβερνήσεις, το παράδειγμα της Κύπρου, με την ΑΟΖ, είναι ”λαμπρό” παράδειγμα για την πατρίδα μας!  
 
Δυνάμωσε τους ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”, για κάθαρση και εθνική ανεξαρτησία!

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide
Μετάβαση στο περιεχόμενο