Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ήλθε η ώρα της Εθνικής Αντιπολίτευσης #674

Ήλθε η ώρα της Εθνικής Αντιπολίτευσης #674

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Ενώσεως, Παναγιώτης Δούμας έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρίσκει την Πατριωτική Ένωση πανέτοιμη να ριχθεί στον αγώνα της προάσπισης του ελληνισμού.

Υπό την ηγεσία του Προδρόμου Προδρόμου Εμφιετζόγλου, με μπροστάρηδες τους δύο Αντιπροέδρους της, τον πρέσβη ε.τ. Περικλή Νεάρχου και τον βουλευτή Α’ Αθηνών Κωνσταντίνο Μπογδάνο, με τη συνεργασία της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής, του Πατριωτικού Συνδέσμου, του Ελληνορθοδόξου Κινήματος Σωτηρίας και του Εθνικού Πατριωτικού Κόμματος Ελλάδος θα διεκδικήσει τον ρόλο της Εθνικής Αντιπολίτευσης στην επόμενη Βουλή.

Της αντιπολίτευσης ενάντια όχι μόνον ενάντια στην Νέα Δημοκρατία αλλά σε όλο το “τόξο του Νταβός” που έχει ως στόχο την διάρρηξη της εθνικής και κοινωνικής μας ομοιογένειας και την επιβολή των επιταγών της “Νέας Τάξης” που κάποιοι εγκέφαλοι στο εξωτερικό έχουν σχεδιάσει.

Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς. Η Πατριωτική Ένωση, ως ενωτικός σχηματισμός για μια ακόμη φορά καλεί σε συστράτευση όλες τις πατριωτικές δυνάμεις στην Πατρίδα μας.

Η ανάγκη να αφήσουμε πίσω ό,τι μας χωρίζει προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ισχυρό  Μέτωπο Εθνικής Αντιπολίτευσης, υπερβαίνει κατά πολύ προσωπικές και πολιτικές διαφορές που είναι δεδομένο ότι υπάρχουν.

-Ο-
Εκπρόσωπος Τύπου

Παναγιώτης Δούμας

Μετάβαση στο περιεχόμενο