Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Κατάφωρη αδικία των υγειονομικών #120

Κατάφωρη αδικία των υγειονομικών #120

Η «Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου», πρεσβεύει και προασπίζεται τίς πανανθρώπινες αξίες τής ελευθέρας προαιρέσεως και του αυτεξουσίου τού ανθρώπου. Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα κάθε ανθρώπου, η επιλογή και η συναίνεση σε κάθε ιατρική πράξη που τον αφορά.

Με την παρρησία λοιπόν που μας διακρίνει και με τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τον συνεχιζόμενο επί δέκα (10) μήνες διωγμό των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Δεν πρόκειται μόνο για το προσωπικό των νοσοκομείων (ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό κλπ.) που παραμένει σε ομηρία, χωρίς ένα ευρώ μισθό, χωρίς ασφάλιση και δικαίωμα να εργασθεί αλλού, αλλά επιπλέον υπάρχουν και πάρα πολλοί επιστήμονες υγείας, που αναγκάσθηκαν να κλείσουν τα ιατρεία ή τα φαρμακεία τους, καθώς επίσης και φοιτητές, που αδυνατούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Τώρα λοιπόν, που έχει αποδειχθεί, ότι ΚΑΙ οι πλήρως εμβολιασμένοι νοσούν, μεταδίδουν και ασθενούν και μάλιστα αποτελούν εδώ και καιρό την πλειοψηφία των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ, έχει καταρριφθεί οποιοδήποτε κυβερνητικό επιχείρημα περί προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Κύριε Μητσοτάκη, όσο επιμένετε εμμονικά και εκδικητικά να στερείτε από αυτούς τους ανθρώπους τα αναγκαία προς το ζην, τόσο γίνεται πιο ξεκάθαρο, ότι δεν κόπτεσθε για τη Δημόσια Υγεία, αλλά αποσκοπείτε στην διάλυση του ΕΣΥ και την εκχώρησή του σε φίλα προσκείμενους ιδιώτες.

Σας καλούμε λοιπόν, να επαναφέρετε άμεσα στις θέσεις τους, αυτούς που υποκριτικά χειροκροτούσατε όταν κράτησαν τη χώρα όρθια στην αρχή τής πανδημίας και να σταματήσετε να διαλύετε κάθε κοινωνικό ιστό με διαχωρισμούς και διχόνοιες, διότι η πατρίδα μας ευρίσκεται σε πολύ μεγάλο κίνδυνο.

-Ο-
Πρόεδρος
Δρ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο